Koulupsykologi: Liperi, Polvijärvi (ID4472) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sotessa on haettavana 27.6.2021 mennessä KOULUPSYKOLOGIN VIRKA

Siun soten lapsiperheiden palveluissa, läntisen alueen opiskelijahuollossa on haettavana koulupsykologin virka. Haettavassa tehtävässä työskennellään Liperin ja Polvijärven alueella ja toimipiste sijaitsee Ylämyllyllä.

Koulupsykologin työtehtäviin kuuluvat yhteisöllinen ja yksilöllinen opiskeluhuoltotyö: peruskoulu- ja ammattikouluikäisten oppilaiden psykologiset tutkimukset sekä ohjaus ja neuvonta, keskustelut, oppimisen tuen suunnittelu, yhteistyö perheiden ja koulujen henkilökunnan kanssa, työskentely ryhmien tai luokkien kanssa sekä alansa asiantuntijana toimiminen opiskeluhuolto- ja monialaisissa asiantuntijaryhmissä.

Otamme uudet työntekijät ilolla vastaan. Tarjoamme sinulle säännölliset perehdytys- ja ohjaustapaamiset kokeneemman psykologin kanssa sekä esimiehen ja kollegoiden tuen, säännölliset oppilashuollon tiimitapaamiset ja työnohjauksen. Siun sote tukee mahdollisuutta osallistua täydennyskoulutuksiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja vanhempien kanssa tehdystä työstä sekä innostusta työn kehittämiseen. Hyvät yhteistyötaidot, joustavuus, aktiivisuus ja kiinnostus moniammatilliseen työhön tukevat työssä onnistumista. Tehtävässä edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan tehtävään palkata määräaikaisesti opintojensa loppuvaiheessa oleva opiskelija.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Mikäli haluat tarkemmin tietää koulupsykologin työstä läntisellä alueella, voit olla yhteydessä koulupsykologi Minna Eskeliseen p. 013 330 7264 minna.eskelinen@siunsote.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Riikka Räsänen p. 013 330 5214 riikka.rasanen@siunsote.fi ja palvelujohtaja Mervi Paddar p. 013 330 5333 mervi.paddar@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Ylämyllyllä 16.4.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Riikka Räsänen p. 013 330 5214 riikka.rasanen@siunsote.fi ja palvelujohtaja Mervi Paddar p. 013 330 5333 mervi.paddar@siunsote.fi

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat