Koulupsykologi - Lohjan kaupunki

Tule mukaan ammattitaitoiseen koulupsykologitiimiimme Lohjalle!

Lohjan koulupsykologien osaava ja motivoitunut tiimi etsii joukkoonsa vahvistusta. Tilaa meillä on kolmelle uudelle esi- ja perusopetuksen koulupsykologille.

Psykologina osallistut sekä yhteisölliseen että yksilökohtaiseen opiskeluhuoltoon. Tehtäviisi kuuluvat oppilaan yksilökohtainen tuki ja ohjaus liittyen oppimiseen ja hyvinvointiin, oppimisvaikeuksien kartoitus ja osallistuminen monialaisen asiantuntijaryhmän työskentelyyn. Yhteisöllisessä työssä osallistut oppilaitoskohtaiseen sekä alueelliseen oppilashuollon toimintaan, annat konsultaatiota muulle henkilöstölle ja olet suunnittelemassa ja toteuttamassa oppilaitoksen sekä alueen hyvinvointia edistäviä menetelmiä ja malleja.

Psykologitiimin jäsenenä sinulla on mahdollisuus olla mukana lasten ja nuorten psyykkisen hyvinvoinnin edistämisen kehittämistyössä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, kattavan perehdytyksen sekä tiimin vahvan yhteisöllisen ja ammatillisen tuen. Psykologitiimillä on myös säännöllinen työnohjaus.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä sekä valmiutta moniammatilliseen yhteistyöhön. Työssä suoriutuminen edellyttää itsenäistä työotetta sekä hyvää oman työn organisointikykyä. Oman auton käyttö on välttämätöntä. Työkieli on suomi.

Arvostamme koulumaailman tuntemusta sekä kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä ja monialaisesta verkostotyöstä.

Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin kelpoisuus.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakuaikaa jatketaan 11.12.2020 asti.

Haastattelut pidetään viikolla 51.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Koulupsykologien yhteyshenkilö Niina Wessman, puh. 050 529 9867
Opiskeluhuollon esimies Jaana Törnqvist, puh. 044 374 3739

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 11.12..2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-325-20. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Lasten, nuorten ja perheiden palvelualue
Osoite: Lohja, 08100 Lohja

Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka