Koulupsykologi (opintopsykologi) - Raaseporin kaupunki

Raaseporin kaupunki kehittää oppilas- ja opiskelijahuoltoaan ja etsii nyt koulupsykologia (opintopsykologia) vastaamaan lukio- ja toisen asteen opiskelijoista.

Kaupungissa ei ole entuudestaan opintopsykologia ja haluamme kehittää koulupsykologin toimen opintopsykologin toimeksi. Opintopsykologi tulee vastaamaan kaupungin kahden ruotsinkielisen ja yhden suomenkielisen sekä ammattioppilaitos Axxelin opiskelijoista. Opintopsykologin tehtäviin kuuluu yksilöllisen keskustelutuen ja ohjauksen antaminen koskien muun muassa opiskelumotivaatiota, ajankäyttöä ja stressinkäsittelyä. Työ sisältää sekä ehkäisevää, yhteistä että yksilöllistä oppilas- ja opiskelijahuoltoa. Työ on monipuolista ja antoisaa sekä edellyttää kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan ottaa huomioon opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Hakijalta edellytetään hyvää suullista ja kirjallista toisen kotimaisen kielen taitoa sekä tyydyttävää toisen kotimaisen kielen taitoa. Odotamme hakijalta myös hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä ottaa vastuuta.

Mahdollisuus tehdä etätyötä yhden päivän viikossa.

Rikosrekisteriote tulee esittää työsuhteen alussa. Palkkaus on KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukainen. Koeaika on kuusi kuukautta. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tutustu työnantajaan

sivistystoimenjohtaja Tina Nordman, puh 019-2892140, koulupsykologi Maria Stenroos, puh 019-289 3231

Raaseporin kaupunki, Sivistystoimiala, Muu sivistystoiminta
Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari

Raaseporin kaupunki

Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka Raaseporin kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta