Koulupsykologi, opiskeluhuolto, Parkano ja Kihniö

Hakuaika päättyy  18.8.2024 23:59

Haemme koulupsykologia sijaisuuteen alkaen sovitusti - 31.1.2025. Työ on osa-aikainen 56 %:n työajalla.

Työskentelemme yhdessä lasten ja nuorten parhaaksi yhteistyössä perheen ja lähiverkoston kanssa. Koulupsykologina pääset tukemaan lasten ja nuorten kasvua, kehitystä, ja oppimista. Tehtäviisi sisältyvät monipuoliset psykologipalvelut esi- ja perusopetuksessa sekä toisella asteella Parkanossa ja Kihniöllä, kuten esimerkiksi oppilaiden/opiskelijoiden kasvun ja kehityksen tukeminen, yksilökohtainen asiakastyö sekä yhteisöllinen työ kouluissa ja oppilaitoksissa.

Tarjoamme työsi tueksi vahvan, osaavien kollegojen ja muiden asiantuntijoiden verkoston sekä psykologiesihenkilön. Sinulla on mahdollisuus ja vapaus suunnitella ja toteuttaa työtäsi itsenäisesti. Tarjoamme työnantajana henkilöstöllemme monipuoliset työsuhde-edut, kuten esimerkiksi vuosittaisen Epassi-edun, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan sekä työterveyshuollon.

Odotamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Työkokemus koulupsykologina sekä muu kokemus lasten ja nuorten kanssa tehdystä työstä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu psykologi. Katsomme eduksesi työkokemuksen koulupsykologin tehtävistä ja muusta lasten ja nuorten kanssa tehdystä työstä. Otamme huomioon myös pian ammattiin valmistuvat.

Tehtäväkohtainen kokoaikainen palkka on 3 900 euroa/kk, josta palkka maksetaan osa-aikatyön suhteessa (56 %) 2 184 euroa/kk. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Sijaisuus kestää 31.1.2025 asti. Työ on osa-aikatyötä (56 %), 21 tuntia 28 minuuttia viikko. Koeaika on enintään puolet työsuhteen pituudesta. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Tule kanssamme tekemään merkityksellistä työtä ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä johtava psykologi Marjo Huovinen marjo.huovinen@pirha.fi tai p. 050 540 4938 (poissa 29.6. - 28.7.2024 tai

palvelupäällikkö Heidi Härmä, p. 050 330 7858, heidi.harma@pirha.fi (poissa 11.7. - 11.8.2024)

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan