Koulupsykologi, opiskeluhuolto, Sastamala Punkalaidun, Ylöjärvi, Hämeenkyrö ja Ikaalinen,

Hakuaika päättyy  11.8.2024 23:59

Hei psykologi, etsitkö uusia haasteita? Kiinnostaako sinua työ lasten ja nuorten parissa? Jos vastasit kyllä, niin jatka lukemista!

Haemme koulupsykologeja uusiksi tiimikavereiksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työskentelemme yhdessä lasten ja nuorten parhaaksi yhteistyössä perheen ja lähiverkoston kanssa. Koulupsykologina pääset tukemaan lasten ja nuorten kasvua, kehitystä, ja oppimista. Tehtäviisi sisältyvät monipuoliset psykologipalvelut (yksilökohtainen asiakastyö ja yhteisöllinen työ kouluissa). Tule kanssamme kehittämään lasten ja nuorten hyvinvointia!

Tarjoamme tueksesi vahvan, osaavien kollegojen ja muiden asiantuntijoiden verkoston sekä psykologiesihenkilön. Sinulla on mahdollisuus ja vapaus suunnitella ja toteuttaa työtäsi itsenäisesti. Tarjoamme työnantajana henkilöstöllemme monipuolisia henkilöstöetuja mm. vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy- sekä Virkisty Vapaalla ry:n toimintaa sekä työterveyshuollon palveluja

Tehtävät sijoittuvat Ylöjärvellä, Hämeenkyrössä, Sastamalassa ja Punkalaitumella esi- ja perusopetukseen. Ikaalisissa näiden lisäksi myös toiselle asteelle. Hakulomakkeella voit valita tehtävät, joihin haet.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu psykologi. Katsomme eduksesi työkokemuksen koulupsykologin tehtävistä ja muusta lasten ja nuorten kanssa tehdystä työstä. Otamme huomioon myös pian ammattiin valmistuvat.

Tehtäväkohtainen palkka 3 900 €/kk. Pirkanmaan hyvinvointialueen ulkopuolisilla hakijoilla on mahdollisuus sopia rekrytointilisästä (koskien tehtäviä Sastamalassa, Punkalaitumella ja Ikaalisissa). Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika on 37,75 tuntia/viikko, päivätyö. Koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Sinulla on mahdollisuus keskustella kanssamme yksilöllisestä työkuvasta esim. konsultoivan psykologin roolista (mahdollisuus toteuttaa pääsääntöisesti etätyönä). Otathan siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Tule kanssamme tekemään merkityksellistä työtä ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä.

Haastattelut pyrimme pitämään perjantaina 16.8.2024 kello 8 - 12.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä johtava psykologi Marjo Huovinen marjo.huovinen@pirha.fi tai p. 050 540 4938 (poissa 29.6. - 28.7.2024 tai

palvelupäällikkö Heidi Härmä, p. 050 330 7858, heidi.harma@pirha.fi (poissa 11.7. - 11.8.2024)

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan