Skip to main content
test
Koulupsykologi: oppilashuolto, Joensuu; määräaikainen (ID6209) - Siun sote

TERVETULOA työskentelemään vahvasti kehittyvään Siun Soten organisaatioon Joensuuhun esi- ja peruskoulujen oppilashuoltoon koulupsykologiksi.

Siun soten lapsiperheiden palveluissa, keskisen alueen oppilashuollossa on haettavana koulupsykologin määräaikainen virka 31.7.2023 asti. Tehtävän täytössä kuullaan hakijan omia toiveita työn sisällöstä ja aluejaosta, mutta toiveena olisi koulupsykologin sijoittumisesta Rantakylän alueelle. Aloitus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.8.2022, jolloin tulee mahdolliseksi työskennellä kokonainen lukukausi koulupsykologin työssä.

Koulupsykologin työtehtäviin kuuluvat yhteisöllinen ja yksilöllinen opiskeluhuoltotyö: peruskouluikäisten oppilaiden psykologiset tutkimukset sekä ohjaus ja neuvonta, keskustelut, oppimisen tuen suunnittelu, yhteistyö perheiden ja koulujen henkilökunnan kanssa, työskentely ryhmien tai luokkien kanssa sekä alansa asiantuntijana toimiminen opiskeluhuolto- ja monialaisissa asiantuntijaryhmissä. Kriisityötä tehdään tarvittaessa. Tarjoamme työsi tueksi oppilashuollon tiimimme osaamisen ja ryhmätyönohjauksen sekä neuropsykologin konsultaation ryhmässä sekä Siun soten työnantajana tarjoamat työsuhde-edut ja laajan organisaation sidosryhmien tuen. Siun soten keskisellä alueella oppilashuoltopalveluissa on käytössä niin konsultoivan psykologin kuin keskitetyn tutkimusjonon palvelut kouluille ja sidosryhmille.

Kelpoisuusehtona terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia psykologin tehtävissä. Työ edellyttää laaja-alaista lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvää asiantuntemusta sekä hyvää yhteistyökykyä. Aiempi koulupsykologityön tai koulumaailman tuntemus ja kokemus sekä kiinnostus lasten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (Sote-sopimus) mukaisesti. Sijaisuuteen valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002) ja todistus työkyvystä. Lisäksi edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojausta. Siun Soten työpaikat ovat savuttomia. Työssä on 6 kk koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava psykologi Tiina Ihalainen, tiina.ihalainen@siunsote.fi, p. 013 330 5950.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 9.5.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6209
  • 9.5.2022 - 31.5.2022 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Yhteystietomme

vastaava psykologi Tiina Ihalainen, tiina.ihalainen@siunsote.fi, p. 013 330 5950.

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat