Koulupsykologi, Perhekeskus

Hakuaika päättyy  31.7.2024 23:59

Haemme koulupsykologia toistaiseksi voimassa olevaan toimeen

Haemme perhekeskukseen palvelualue 1 (Kustavi, Laitila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Pyhäranta, Taivassalo, Uusikaupunki, Vehmaa) kahta koulupsykologia vakituiseen työsuhteeseen.

Koulupsykologina työsi tarkoituksena on lasten ja nuorten koulunkäynnin, oppimisen sekä hyvinvoinnin edistäminen ja tukeminen. Työtehtäviisi kuuluvat yksilökohtainen ja yhteisöllinen opiskeluhuoltotyö, yhteistyö huoltajien kanssa, yksilökohtaiset psykologiset arviot ja tutkimukset, monialainen ja moniammatillinen verkostotyö sekä konsultatiivinen tuki koulujen työntekijöille.

Työskentely tapahtuu palvelualueella useammassa kunnassa. Toiveet otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon.

Perhekeskuksen koulupsykologit ja kuraattorit ovat työkavereitasi kehittämismyönteisessä, toisiaan tukevassa ja huumorintajuisessa työtiimissä. Liukuva työaika ja säännöllinen etätyömahdollisuus helpottavat työsi aikataulutusta. Suhtaudumme myönteisesti kouluttautumiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen psykologin laillistus. Voit olla urasi alussa tai jo pidemmän kokemuksen omaava psykologi. Arvostamme ja toivomme sinulta erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, ammatillista osaamista sekä kehittämismyönteistä ja vastuullista työotetta.

Tervetuloa osaksi mahtavaa tiimiä!

Noudatamme tehtävän täytössä 6 kk:n koeaikaa.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Perhekeskuspäällikkö Monica Mäenpää, monica.maenpaa@varha.fi, 0401838387

Sote-keskus aluepäällikkö, palvelualue1 Susanna Niemi, susanna.niemi2@varha.fi

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan