Koulupsykologi, sijainen - Savonlinnan kaupunki

Koulupsykologi, sijainen - Savonlinnan kaupunki

Savonlinnan kaupungin koulutoimessa ilmoitetaan haettavaksi määräaikainen koulupsykologin sijaisuus ajelle 1.8.2019-31.7.2021.

Savonlinnan kaupungissa työskentelee tällä hetkellä neljä koulupsykologia, joista kolme peruskouluissa ja yksi toisella asteella ja lisäksi neljä koulukuraattoria.

Työssä painottuvat oppilaiden oppimis- ja koulunkäyntiedellytysten turvaaminen, psykososiaalisen tuen tarjoaminen oppilaille ja heidän perheilleen sekä moniammatillinen verkostotyö.

Työssä vaaditaan hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja tiimitaitoja, kehittävää työotetta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu psykologin pätevyys.

Koulupsykologin työaika on 38,25 tuntia viikossa. Työssä edellytetään oman auton käyttöä. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy sopimuksen mukaan ja muut työssäoloehdot kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Tarkempia tietoja antavat:
koulupsykologi Niina Finell, 044 417 4214
vs. sivistystoimenjohtaja Tuija Kauppinen, 044 417 4202

Hakemukset toimitetaan 29.5.2019 klo 15:00 mennessä kuntarekry.fi:n kautta.

Alkuperäiset opintoja koskevat todistukset ja kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Savonlinnassa 15.5.2019

SIVISTYSVIRASTO

Tarkempia tietoja antavat:
koulupsykologi Niina Finell, 044 417 4214
vs. sivistystoimenjohtaja Tuija Kauppinen, 044 417 4202

Savonlinnan kaupunki, Sivistystoimen toimiala
Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 35 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Vilkas matkailu, yli puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologia-ala ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta.
Savonlinnan kaupungilla työskentelee noin 1100 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan