test
Koulupsykologi, sijaisuus - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupungin opetuspalvelut hakee

KOULUPSYKOLOGIN SIJAISTA 31.7.2022 saakka.

Äänekosken kaksi vakituista koulupsykologia vastaavat yhdessä noin 2100 esi- ja perusopetuksen oppilaiden oppilashuollosta. Lisäksi Äänekoskella on oppilashuollon tiimissä yksi psykiatrisen sairaanhoitajan vakanssi.

Oppilas- ja opiskelijahuollon toiminta siirtyy 1.1.2023 hyvinvointialueelle.

Koulupsykologin työn tavoitteena on vahvistaa lasten ja nuorten psyykkistä hyvinvointia ja tukea heidän koulunkäyntiään. Keskeisin osio työssä on ennaltaehkäisevä yhteisöllinen oppilashuolto ja sen työotteen kehittäminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin kelpoisuus. Etsimme ennaltaehkäisevästä ja yhteisöllisestä työotteesta ja oppilashuoltotyön kehittämisestä kiinnostuneita psykologeja.

Hallinnollisesti psykologin toimi sijoittuu Äänekosken opetuspalvelujen psykososiaaliseen tiimiin, jossa työskentelee koulupsykologit ja koulukuraattorit. Toiminta perustuu psykologin ja kuraattorin työparityöskentelyyn.

Olemme jo vuosia kehittäneet yhteisöllistä oppilashuoltoa. Tarjoamme kiinnostavan työn, moniammatillisen ja toimintoja vahvasti kehittävän työyhteisön, mahdollisuuden täydennyskoulutukseen ja yksilötyönohjaukseen. Laadukas perehdytys ja mentorointi kuuluu uuden työntekijän etuihin. Työntekijöiden hyvinvointi on meille merkityksellistä. Opetuspalveluiden johto tukee ja kannustaa toiminnan kehittämistä.

Maksamme kilpailukykyistä palkkaa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme rekrytointilisää. Rekrytointilisän suuruus on neuvoteltavissa toiveidesi mukaiseksi. Maksamme myös viidensadan euron rekrytointipalkkion henkilölle, jonka ansiosta saamme palkattua kelpoisen koulupsykologin. Rekrytointipalkkiosta maksetaan heti työsuhteen alettua kaksisataa euroa ja loput viiden kuukauden kuluttua.

Valitun tulee esittää 30 päivää kuluessa valinnasta hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 tarkoittama ote rikosrekisteristä; muutoin valinta raukeaa. Toimessa noudatetaan koeaikaa.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Opetus- ja kasvatusjohtaja Ville Härtsiä, puh. 020 632 3000
Kasvun ja oppimisen palveluiden koordinaattori Satu Tarvainen, puh. 020 632 3063
sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)aanekoski.fi
Äänekosken kaupunki
Opetuspalvelut
Hallintokatu 4
44100 Äänekoski

Lisätietoja

Äänekosken kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Opetuspalvelut

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 18 400 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.

Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.

Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 300.

Olemme savuton työyhteisö.


Osoite: 44100, 44100 äänekoski

Sinulle suositellut työpaikat