Skip to main content
test

Tule koulupsykologiksi Varkauteen!
Haemme koulupsykologin tehtävän sijaisuuteen ajalle 1.8.-19.3.2023. On mahdollista, että sijaisuus jatkuu tämän jälkeenkin.

Oletko juuri sinä kaipaammme vahvistus oppilashuoltotyöhön alakouluikäisten lasten hyvinvointia turvaamaan? Olet lämpimästi tervetullut - sinä yhteistyökykyinen, työn kehittämisestä innostunut ja verkostokumppaneiden kanssa työskentelyyn tottunut psykologi.

Koulupsykologin työtehtäviin kuuluvat yhteisöllinen hyvinvointityö ja yksilökohtainen oppilashuoltotyö. Luonnollisesti tehtäviisi kuuluvat oppimisvalmiustutkimusten tekeminen. Toivomme aktiivista työskentelyä konsultatiivisella työotteella.

Pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Mikäli hakemuksia ei saavu pätevyysvaatimuksen täyttäviltä hakijoilta, otamme huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat tehtävän määräaikaisessa täyttämisessä. Työtehtävä vaatii hyvää viestintäosaamista ja erinomaista kirjallista ja suullista taitoa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Valitun on ennen työ aloittamista esitettävä huumausainetestiä koskeva todistus.

Toivomme ensisijaisesti sähköistä hakemusta, johon on mahdollisuus liittää ansioluettelo. Opinto- ja työtodistukset pyydetään tarvittaessa erikseen nähtäviksi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Haikarainen, johtava sosiaalityöntekijä p. 040-5190 104; palvelualuepäällikkö Laura Voranen, p.040-580 5210

Lisätietoja

Lapsiperhepalvelut

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!


Osoite: Savontie 55, 78300 Varkaus
Varkauden kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat