test
Koulupsykologi - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupunki hakee yhdessä hyvinvointikuntayhtymän kanssa suomenkieliseen perusopetukseen kahta kokoaikaista koulupsykologia 3.1.2022 alkaen.

Vaasan suomenkielisen perusopetuksen psykologitiimissä työskentelee kaikkiaan seitsemän psykologia. Koulupsykologit työskentelevät eri kouluilla ja esiopetusryhmissä, mutta jakavat yhteisen työtilan, jossa jokaisella psykologilla on oma työhuone.

Koulupsykologin tehtäviin kuuluu sekä yhteisöllinen että yksilökohtainen oppilashuolto. Yksilökohtaiseen työhön kuuluu mm. oppimis- ja koulunkäynninvaikeuksien selvittely ja tukitoimien suunnittelu, lyhytterapianomaiset tukikeskustelut, vanhemmuuden tukeminen sekä opettajien konsultaatiot.
Koulupsykologi toimii myös osana koulujen yhteisöllisessä oppilashuoltotyössä.

Tavoitteena on tukea lasten ja nuorten psyykkistä hyvinvointia ja heidän koulunkäyntiä yhteistyössä opettajien, erityisopettajien, koulukuraattoreiden, huoltajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen taito.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä sekä valmiutta moniammatilliseen yhteistyöhön. Oman auton käyttö välttämätön.

Arvostamme opetusalan tuntemusta sekä kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Lisäksi arvostamme vastuuonttoa kouluyhteisön hyvinvoinnin edistämisestä yhdessä koulun muun henkilökunnan kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuden edistää lasten ja nuorten hyvinvointia niin yksilö-, yhteisö- kuin kaupunkitasolla. Tässä työssä voit muokata työnkuvaasi myös omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan.

Täällä sinua odottaa mukava koulupsykologitiimi merellisessä ja kansainvälisessä ilmapiirissä.

Tehtäväkohtainen palkka on 3923,67€/kk.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään viikolla 50.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Aluerehtori Johanna Olsson, puh. 040 5100 717

Lisätietoja

Suomenkielinen perusopetus

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat