Koulupsykologin sijaisuus - Kirkkonummen kunta

Koulupsykologin sijaisuus heti-30.6.2021

Koulupsykologin tehtävänä on oppimisessaan tai kehityksessään tukea tarvitsevien oppilaiden auttaminen yhteistyössä opettajien ja vanhempien kanssa. Koulupsykologi myös arvioi erityisopetuksen ja muiden tukimuotojen tarvetta. Koulupsykologisen työn keskeisimmät työmuodot ovat psykologiset tutkimukset, selvitykset ja arviot ja psykologinen yhteistyö ja konsultaatiotyö tapaus-, tilanne- ja asiakohtaisesti.

Koulupsykologin työtehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, kiinnostusta moniammatilliseen oppilashuoltotyöhön ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Koulupsykologin kelpoisuusvaatimuksena on psykologian maisterin tutkinto ja se, että hakija on laillistettu psykologi. Uuden oppilas- ja opiskelijahuoltolain aikainen kokemus koulupsykologin työstä katsotaan eduksi. Perehtyneisyys lasten ja nuorten neuropsykologiaan tai psykiatriaan katsotaan ansioksi. Myös muu kokemus ja osaaminen lasten ja nuorten kanssa työskentelystä ja koulumaailman tuntemus katsotaan eduksi.

Koulupsykologin työaika on 37,45 h/vko. Tehtäväkohtainen palkka on 3644,87 €/kk. Koulupsykologin sijaisuudessa aloittamisen ajankohta voidaan sopia.

Virkaan valitun on esitettävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Virassa sovelletaan koeaikaa (KVhL 2:8 §).

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi (työavain 340579) 13.4.2021 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava koulupsykologi Johanna Lindeman, puh. 040 579 1201, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi.

SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Suomenkieliset opetuspalvelut, Suomenkieliset koulut
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat