test
Koulupsykologin sijaisuus - Naantalin kaupunki

Tule meille koulupsykologiksi tiimiin ja nimetyille kouluillemme! Tule nauttimaan psykologityöstä perustasolla hyvien resurssien ja toimivan tiimin jäsenenä!

Naantalin sivistystoimessa on haettavana koulupsykologin perhevapaan sijaisuus ajalle 1.12.2021-31.6.2022.

Koulupsykologin sijaisuuden vastuualueella oppilasmäärä on yhteensä noin 600 oppilasta. Nimetyt kolme yksikköä ovat Taimo, Kultaranta ja Kuparivuori esikouluineen. Esikouluikäisiä on näissä lisäksi 140 lasta.

Koulupsykologina työskentelet sivistyspalveluiden oppilaan tuki- ja hyvinvointipalveluissa, jonka esimiehenä on johtava koulupsykologi.

https://www.naantali.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/oppilaan-tuki-ja-hyvinvointi

Toimipisteet sijaitsevat melko lähellä toisiaan, mutta omaa autoa tarvitaan ainakin saariston (Kultaranta) suuntaan. Koulupsykologi toimii kullakin koululla tiettynä viikonpäivänä. Omana päivänä on käytettävissä koulun terveydenhoitajan ja/tai oppilashuollon huone koululla. Työhuone löytyy myös sivistysvirastolta, muiden psykologien läheltä. Etuina ovat hyvät työvälineet sekä kolmen muun koulupsykologin kollegiaalinen tuki. Lisäksi laadukas ryhmätyönohjaus neuropsykologian, kehitys- ja kasvatuspsykologian erikoispsykologilla (Kiiski-Mäki). Koulutuksiin on mahdollista päästä myös omien kiinnostusten mukaisesti.

Oppilashuoltotiimissä työskentelee psykologien lisäksi koulukuraattorit nimetyillä kouluillaan. Laajempaan oppilashuollon tiimiin kuuluvat kouluterveydenhoitajat. Lisäksi Naantalissa toimivat sujuvasti sosiaalitoimen lapsiperhepalvelut ja kouluissa koulunkäynninohjaajat ja ammattitaitoiset erityisopettajat ja reilut rehtorit.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, halua työn kehittämiseen, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän kelpoisuusehtoina on laillistetun psykologin pätevyys. Eduksi katsotaan kokemus työskentelystä lasten, nuorten ja perheiden kanssa. Harkitusti voidaan ottaa hakijoissa huomioon myös loppuvaiheen, harjoittelun suorittaneet, psykologian opiskelijat.

Tehtäväkohtainen palkka on 3517,18Eur. Viikkotuntiaika on 37,75h (8:00-16:03). Osa-aikainen etätyömahdollisuus myös neuvoteltavissa. Työn aloitusajankohta on sovittavissa.

Tule tekemään monipuolista ja mielenkiintoista yksilöllistä sekä yhteisöllistä oppilashuoltotyötä mukavassa ympäristössä, luonnon ja meren äärellä!

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava koulupsykologi Cecilia Forsman etunimi.sukunimi@naantali.fi (voit jättää myös soittopyynnön sähköpostilla)
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali

Lisätietoja

Sivistyspalvelut

Naantali on 19 300 asukkaan kasvava, elinvoimainen ja tulevaisuuttaan rohkeasti rakentava saaristokaupunki. Naantalin kaupunki työllistää noin 1300 kunta-alan ammattilaista. Tuotamme ihmisen mittaista hyvinvointia!


Osoite: Tullikatu 11, 21100 Naantali
Naantalin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat