Skip to main content
test
Koulupsykologin sijaisuus - Kirkkonummen kunta

Perusopetuksen kasvun, kehityksen ja oppimisen tuen palveluihin haetaan KOULUPSYKOLOGIN SIJAISTA määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 23.8.2022 tai sopimuksen mukaan -31.7.2023.

Tervetuloa töihin Kirkkonummelle osaksi kasvun, kehityksen ja oppimisen tuen kokonaisuutta. Meillä on helposti lähestyttävä, iloinen ja ystävällinen työtiimi, sekä sujuvasti haltuun otettava työkokonaisuus kunnassa, jossa yhteistyökumppaneihin tutustuu nopeasti ja asioihin voi vaikuttaa.

Jos olet kiinnostunut moniammatillisesta työotteesta ja ennaltaehkäisevästä työstä sekä asioihin vaikuttamisesta silloin, kun pulmat ovat vielä pieniä, saatat olla etsimämme henkilö. Työmme tavoitteena on tukea perusopetuksen oppilaita, hyvinvointia ja oppimista, perheitä ja henkilöstöä. Osallistumme oppilashuoltotyöhön ja siirtymävaiheiden yhteistyöhön aktiivisesti. Työtehtäviämme ovat mm. havainnoinnit, tukikeskustelut oppilaiden kanssa, vanhempien kanssa käytävät keskustelut ja ohjaus, verkostopalaverit, tutkimukset ja konsultaatiot opettajille. Yhteistyötä teemme tiiviisti mm. varhaiskasvatuksen oppilashuoltohenkilöstön, perheneuvolan, lastensuojelun ja nuorten mielenterveyspalvelujen kanssa. Työ on merkityksellistä ja mielekästä.

Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys ja soveltuvuus tehtävään. Arvostamme kokemusta lasten ja vanhempien kanssa tehdystä työstä sekä innostusta työn kehittämiseen. Hyvät yhteistyötaidot, joustavuus, aktiivisuus ja kiinnostus moniammatilliseen työhön tukevat työssä onnistumista.

Tarjoamme sinulle säännölliset perehdytystapaamiset sekä esimiehen ja kollegoiden tuen. Perusopetuksen oppilashuollon tiimissä on 6 koulupsykologia ja 9 koulukuraattoria. Psykologeilla on työnohjausta ja hyvät koulutusmahdollisuudet. Tehtäväkohtainen palkka on 3721,32 €/kk. Koeaika on puolet määräaikaisuuden kestosta. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6.2.§:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Soita, niin kerromme mielellämme lisää! Yhteyttä voi ottaa oppilashuollon esimieheen Johanna Lindemaniin p. 040-5791201.

Hakemukset toimitetaan 22.8.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 456775). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa johtava koulupsykologi Johanna Lindeman p. 040-5791201.

Lisätietoja

Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelualue, Suomenkieliset opetuspalvelut, Opiskelijahuolto

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat