Koulupsykologin sijaisuus ajalle 11.3.-5.5.2019 - Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven kaupungin koulutoimi hakee koulupsykologin sijaista ajalle 11.3.-5.5.2019. Työaika on 38h15min/vko. Haettavana oleva sijaisuus sijoittuu pääasiassa esi- ja perusopetuksen oppilashuoltotyöhön.

Koulupsykologin tehtäviin sisältyvät monipuoliset koulupsykologipalvelut: psykologiset tutkimukset ja arviot, keskustelukäynnit oppilaan psyykkisen hyvinvoinnin tukemiseksi, opetushenkilöstön kanssa tehtävä yhteistyö ja konsultointi sekä yhteisöllinen oppilashuolto.

Edellytämme:
Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat.

Työkokemus koulun oppilashuoltotyöstä sekä lasten ja nuorten hyvinvointiin sisältyvistä palveluista katsotaan eduksi. Koulupsykologin työtehtävien hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja ja kykyä työskennellä sekä moniammatillisissa työryhmissä että itsenäisesti.

Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan haastattelutilaisuudessa.

Muut tiedot:
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Sijaisuutta täytettäessä noudatetaan 1 kk:n koeaikaa.

Hakuaika päättyy 22.3.2019 klo 12, mutta sijainen palkataan heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja ja hakulomake löytyvät rekrytointiohjelmasta www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Lisätietoja antaa vastaava koulupsykologi Marjo Huovinen p. 050 540 4938, marjo.huovinen@ylojarvi.fi

Ylöjärven kaupunki, Sivistysosasto
Osoite: Kuruntie 14, Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Tutustu työnantajaan