Koulupsykologin sijaisuus - Porin kaupunki

Koulupsykologin sijaisuus - Porin kaupunki

Koulupsykologi toimii Porin perusopetuksen kouluilla erityisesti oppimisvaikeuksien asiantuntijana. Koulupsykologin tehtäviin kuuluvat mm. oppimisvaikeuksiin liittyvät psykologiset tutkimukset, tukitoimien suunnittelu ja koulujen hyvinvointi- sekä oppilashuoltotyössä asiantuntijana toimiminen.
Työ on luonteeltaan sekä tiimityötä että itsenäistä työtä. Koulujen oppilashuoltohenkilöstön lisäksi tukenasi toimii perusopetuksen oppilashuoltotiimi, johon tällä hetkellä kuuluu 7 koulupsykologia, 12 koulukuraattoria sekä oppilashuoltohenkilöstön esimies ja oppimisen tuen koordinaattori.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys sekä soveltuvuus työhön. Haussa huomioidaan myös loppuvaiheen psykologiopiskelijat.

Sijaisuus alkaa lokakuussa 2019 tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2020 saakka. Säännöllinen työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki, HR-yksikkö (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen.
Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.

Koulupsykologi Tiina Mykrä p. 044 701 5984, tiina.mykra@pori.fi
Kasvun ja oppimisen yksikön esimies Tero Grönmark p. 044 701 5226, tero.gronmark@pori.fi

Porin kaupunki, Sivistystoimiala, Opetusyksikkö, Kasvun ja oppimisen tuen perusyksikkö
Osoite: 28100 Pori

Pori on nuorekas, kasvava, monien tapahtumien yliopistokaupunki. Porissa suuren kaupungin palvelut ja hyvät harrastusmahdollisuudet löytyvät kompaktisti läheltä. Kirjurinluoto − koko perheen keidas keskellä kaupunkia − ja Yyteri kutsuvat viihtymään. Porin kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan