Koulupsykologin toimet - Kokkolan kaupunki

Kokkolassa on paljon nähtävää ja tekemistä, olitpa sitten nuori, varttuneempi, yksin, kaksin tai perheellinen. Kokkola on saanut UNICEFin Lapsiystävällinen kunta -tunnustuksen vuonna 2020. Malli auttaa meitä tekemään lasten hyvinvoinnin kannalta oikeita ratkaisuja lasten arjen palveluissa ja kunnan hallinnossa. Kokkola on kehittänyt uusia oppimisympäristöjä aktiivisesti ja työ kaupunkimme lasten ja nuorten hyvän kasvun ja kehityksen turvaamiseksi jatkuu edelleen. Kokkolassa on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa ja liikkua. Siihen kansallinen kaupunkipuisto, meri ja luonto tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia. Tervetuloa koulupsykologiksi Kokkolaan!

Kokkolan kaupungin sivistystoimessa on haettavana KAKSI KOULUPSYKOLOGIN TOIMEA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2021 alkaen. Toisen psykologin työalueena on toinen aste. Kokoaikaisen työsuhteen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Koulupsykologina työskentelet osana oppilashuollon tiimiä, johon kuuluu yhdeksän koulupsykologia, kymmenen koulukuraattoria ja kolme vastaavaa kuraattoria. Meillä pääset toteuttamaan monipuolisesti ja luovasti yksilöllistä ja yhteisöllistä opiskeluhuoltoa. Työssä menestymistä edesauttavat hyvät vuorovaikutustaidot, kyky itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn sekä kehittävä ja vastuullinen työskentelyote. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös valmistuvat loppuvaiheen opiskelijat. Tuemme työssä aloittamista hyvällä perehdytyksellä. Työn tukena ovat myös viikoittaiset tiimipalaverit, säännöllinen työnohjaus ja mahdollisuus etätyöhön.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Laillistetun koulupsykologin tehtäväkohtainen palkka on 3893,68 euroa kuukaudessa ja työaika on 37 h 45 min / viikko. Valitun on toimitettava työterveyslääkärin lausunto terveydentilastaan (sis. huumausainetestin) sekä nähtäväksi lain 504 / 2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta. Tehtävään sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Työn alkamisajankohdasta on mahdollisuus neuvotella.

Lisätietoja antavat johtava koulupsykologi Johanna Puumala puh. 040 806 5352, s-posti: etunimi.sukunimi(at)edu.kokkola.fi sekä kehittämispäällikkö Mika Sarkkinen puh. 040 489 2128, s-posti etunimi.sukunimi(at)kokkola.fi

Hakemukset pyydämme jättämään Kuntarekryyn maanantai 25.10.2021 klo 16.00 mennessä. Mikäli sähköisen hakemuksen jättäminen ei ole mahdollista, kirjallisen hakemuksen voi toimittaa os. Kokkolan kaupunki / sivistyskeskus, PL 43, 67101 Kokkola.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat johtava koulupsykologi Johanna Puumala puh. 040 806 5352, s-posti: etunimi.sukunimi(at)edu.kokkola.fi sekä kehittämispäällikkö Mika Sarkkinen puh. 040 489 2128, s-posti etunimi.sukunimi(at)kokkola.fi

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, sivistystoimi

Kokkolassa on paljon nähtävää ja tekemistä, olitpa sitten nuori, varttuneempi, yksin, kaksin tai perheellinen. Kokkola on saanut UNICEFin Lapsiystävällinen kunta –tunnustuksen vuonna 2020. Malli auttaa meitä tekemään lasten hyvinvoinnin kannalta oikeita ratkaisuja lasten arjen palveluissa ja kunnan hallinnossa. Kokkola on kehittänyt uusia oppimisympäristöjä aktiivisesti ja työ kaupunkimme lasten ja nuorten hyvän kasvun ja kehityksen turvaamiseksi jatkuu edelleen. Kokkolassa on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa ja liikkua. Siihen kansallinen kaupunkipuisto, meri ja luonto tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia. Tervetuloa koulupsykologiksi Kokkolaan!


Osoite: Kauppatori 5, 67101 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat