Koulupsykologin toimi - Nokian kaupunki

Koulupsykologin tehtävänä on edistää hyvinvointia, toimintakykyä ja elämänhallintaa yksilö-, perhe- ja yhteisötasolla. Koulupsykologi työskentelee oppilaiden, heidän vanhempiensa sekä kouluyhteisön ja muun lapsen verkoston parissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn osaavassa moniammatillisessa työyhteisössä. Työn tukena on kehittämismyönteinen ja innostunut koulupsykologien ja koulukuraattoreiden tiimi. Tehtävänhoidon tueksi tarjoamme myös työnohjausta ja työhön liittyvää koulutusta. Työhyvinvoinnin tukemiseksi Nokian kaupungilla on käytössään ePassi.

Odotamme sinulta reflektoivaa, arvioivaa ja kehittävää työotetta, hyviä yhteistyötaitoja ja vahvaa ammatillista osaamista vaativissa asiakastilanteissa.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä Terveystalo Oy:n todistus terveydentilasta.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Mietityttääkö jokin tai haluaisitko muuten vain keskustella tarjolla olevista työtehtävistä? Ota yhteyttä sähköpostitse perhekeskuksen esimieheen, psykologi Annina Saunajokeen annina.saunajoki@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut

Nokia on kasvava yli 33 000 asukkaan kaupunki vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaupungin vahva tahtotila on elinvoiman lisääminen, mm. kaupungin keskustan kehittämisen ja 3kulman yritysalueen rakentumisen myötä. Ovathan monien suomalaisten menestystarinoiden juuret jo täällä.


Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat