Koulupsykologin viransijaisuus 10.8.2020-30.6.2021 - Riihimäen kaupunki

Työyhteisöömme kuuluu neljä psykologia, kuusi kuraattoria ja yksi psykiatrinen sairaanhoitaja. Teemme aktiivisesti yhteistyötä keskenämme niin käytännön työssä kouluilla kuin kehittämällä kaupunkimme opiskeluhuollon palveluja. Kollegiaalista vertaistukea ja ammatillista neuvontaa on aina tarjolla! Oppilas- ja opiskelijahuollossa teemme yhteistyötä sosiaalipalvelun, terveydenhuollon, perheneuvolan, nuorisotyön ja muiden tahojen kanssa. Verkostomaisen perhekeskuksen toimintamalli on kaupungissamme käytössä, joten yksin ei asioiden kanssa tarvitse puurtaa. Haemme nyt oppilas- ja opiskelijahuollon tiimiin koulupsykologia viransijaisuuteen ajalle 10.8.2020-30.6.2021.

Koulupsykologi työskentelee itäisen koulualueen kahdella alakoululla (Peltosaaren ja Patastenmäen koulut - esiopetus ja 1.-5. luokat) ja yhdellä yläkoululla (Harjunrinteen koulu - 6.-9. luokat) osallistuen koulujen yhteisölliseen ja yksilökohtaiseen oppilashuoltotyöhön. Koulupsykologin työssä painottuvat oppilaiden psykologiset tutkimukset oppimisedellytysten arvioimiseksi, psykososiaalisen tuen tarjoaminen ja tarvittavien pedagogisten tukitoimien suunnittelu yhdessä opettajien kanssa. Tehtävässä pääsee työskentelemään hyvin monipuolisesti eri ikäisten lasten ja nuorten kanssa sekä moniammatillisen yhteistyöverkoston jäsenenä. Työhyvinvointia tuemme tarjoamalla työyhteisössämme aktiivisesti ammatillista tukea sekä järjestämällä säännöllisen työnohjauksen.

Hakijoilta edellytämme kiinnostuneisuutta lasten ja nuorten parissa tehtävään yksilökohtaiseen sekä yhteisölliseen oppilashuoltotyöhön, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, joustavaa ja innostuvaa työotetta sekä vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Katsomme eduksi koulumaailman tuntemisen sekä kokemukset kliinisestä psykologin työstä, kuten psykologisten interventioiden ja psykologin tutkimusten toteuttamisesta. Huomioimme myös hakijat, jotka ovat psykologian pääaineen loppuvaiheen opiskelijoita ja suorittaneet tutkintoon kuuluvan harjoittelun.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä selvitys terveydentilasta kuukauden kuluessa virkasuhteen alkamisesta. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Koulupsykologin palkka ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella, ja hakemukset on toimitettava 22.7.2020 klo 12.00 mennessä.
Haastattelut järjestetään 27.7.2020.

Tutustu työnantajaan

Janina Mäntymaa, janina.mantymaa(a)riihimaki.fi

Oppilas- ja opiskelijahuolto
Osoite: Eteläinen Asemakatu 4, 11130 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisenkokoinen, kaikki tärkeä on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.