Koulupsykologin viransijaisuus, itäinen alue - Riihimäen kaupunki

Koulupsykologin viransijaisuus, itäinen alue - Riihimäen kaupunki

Riihimäen kaupungin sivistystoimessa on haettavana koulupsykologin viransijaisuus ajalle 1.8.2019 - 13.3.2020. On mahdollista, että sijaisuus jatkuu 1.8.2021 saakka.

Koulupsykologi työskentelee itäisen koulualueen alakouluissa (esiopetus ja 1.-5.luokat) ja yläkoulussa (6.-9.luokat) osallistuen koulujen yhteisölliseen ja oppilaiden yksilökohtaiseen oppilashuoltotyöhön. Koulupsykologin työssä painottuvat oppilaiden psykologiset tutkimukset oppimisedellytysten arvioimiseksi, psykososiaalisen tuen tarjoaminen, tarvittavien tukitoimien suunnittelu sekä moniammatillinen ja monialainen verkostotyö opetushenkilöstön ja koulujen sidosryhmien kanssa.

Hakijoilta edellytämme kiinnostuneisuutta ja osaamista lasten ja nuorten parissa tehtävään oppilashuoltotyöhön, halua ja kykyä työskennellä osana kouluyhteisöä, kehittävää ja asiakasta tukevaa työotetta, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme psykologia, jolla on työkokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelemisestä. Koulumaailman tuntemus katsotaan eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, kollegiaalisen tuen, työnohjauksen ja mahdollisuuden kehittää omaa työtään.

Koulupsykologin kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Myös opintojen loppuvaiheessa olevien hakijoiden hakemukset voidaan ottaa huomioon, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole.

Tehtävään valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote. Koeaika on kolme kuukautta. Työaika Kvtes:n mukaan.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus. Hakuaika päättyy 31.7.2019 klo 15. Työpaikkahaastattelut järjestetään viikoilla 31 ja 32. Lähetämme kutsun haastatteluun sähköpostitse.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Lisätietoja antavat erityissuunnittelija Janina Mäntymaa p. 019 758 4464 sp janina.mantymaa(at)riihimaki.fi ja rehtori Pasi Jalonen p. 019 758 4520, sp pasi.jalonen(at)riihimaki.fi. Voit myös postittaa hakemuksesi os. Opetus- ja nuorisopalveluiden hallinto Janina Mäntymaa, Eteläinen Asemakatu 4, 11130 Riihimäki.

Perusopetus
Osoite: Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisenkokoinen, kaikki tärkeä on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan