Koulupsykologin virka (421804) - Jämsän kaupunki

Jämsän kaupungin sivistystoimessa julistetaan haettavaksi koulupsykologin toistaiseksi voimassa oleva virka 1.9.2021 alkaen (vakanssi nro 421804). Viran sijoituspaikka on viranhoidon alkaessa Jämsäkosken yhtenäiskoulu. Tehtävään kuuluu myös muita oppilaitoksia.

Valittavilta henkilöiltä odotamme opiskeluhuollon hyvää tuntemusta, kykyä edistää yksilötyön lisäksi myös yhteisöllistä opiskeluhuoltoa sekä vahvoja vuorovaikutus-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on laillistettu psykologin pätevyys.

Tarkemmat tiedot ja sähköisen haun linkki löytyy Jämsän kaupungin sivuilta osoittteesta:
https://www.jamsa.fi/info-ja-asiointi/ajankohtaista/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Juha Damskägg, juha.damskagg@jamsa.fi, p. 040 836 1604
Soile Kukkonen, soile.kukkonen@jamsa.fi, p. 040 527 6420

Lisätietoja

Jämsän kaupunki, Sivistystoimi

Jämsä on toimelias ja kehittyvä noin 20 000 asukkaan kaupunki eteläisessä Keski-Suomessa, loistavien kulkuyhteyksien varrella. Kaupungin kivijalkoja ovat vahva teollisuus ja monipuolinen matkailu- ja palvelusektori.

Tarjoamme kehitysmyönteisen työyhteisön, mukavat työkaverit, nykyaikaisen työympäristön ja työvälineet, mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja opiskeluhuollon tiimin tuen. Järjestämme työhön tarvittavaa koulutusta ja täydennyskoulutusta. Jämsässä on kattava ja hyvin toimiva palveluverkosto opiskeluhuollon tukena.

Jämsän kaupunki työnantajana mittaa työelämänlaatua säännöllisesti. Jämsän kaupunki tukee henkilöstön hyvinvointia mm. tarjoamalla henkilöstölleen Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus ja mahdollisuus neuvotella työn aloitusajankohdasta.


Osoite: Opintie 49, 42300 Jämsänkoski

Sinulle suositellut työpaikat