Skip to main content
test
Koulupsykologin virka - Isonkyrön kunta

Sivistyksen palvelualueeseen kuuluu varhaiskasvatuksen lisäksi kolme alakoulua, yläkoulu ja lukio. Oppilaita vuosiluokilla 0-9 on yhteensä 587 ja lukiossa 102.
Haemme joukkoomme koulupsykologia. Virka täytetään sopimuksen mukaan.

Koulupsykologin tehtävänä on oppimisvaikeuksien ja oppilaiden psyykkisten ongelmien ennaltaehkäisy, selvittäminen ja tukitoimien suunnittelu sekä toteutus yhteistyössä opettajien, vanhempien ja muun oppilashuoltohenkilöstön kanssa. Koulupsykologin työssä painottuvat psykologiset tutkimukset, lapsen tai nuoren tukikäynnit, tukimuotojen suunnittelu, vanhempien ja oppilaiden ohjaus, opettajien konsultaatio sekä muu moniammatillinen tiimi- ja verkostotyö.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Noudatamme valinnassa 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava 30 vuorokauden kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki 504/2002).

Ansioluettelo pyydetään liittämään hakemuksen yhteyteen.

Valintapäätös annetaan sähköisesti tiedoksi hakijan hakemuksessa antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

yläkoulun rehtori Marjo von Essen, puh. 050 314 2351 johtava rehtori Susanna Pietikäinen, puh. 0500 560 363

Lisätietoja

Isonkyrön kunta, Sivistyspalvelut
Osoite: Kyrööntie 15, 61500 Isokyrö
Isonkyrön kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat