Skip to main content
test
Koulupsykologin virka - Oulun kaupunki

Hei psykologi!
Tule tekemään meille työtä, jolla on merkitystä!

Oulun sivistys- ja kulttuuripalveluiden opiskeluhuoltoon haetaan KOULUPSYKOLOGIA VIRKAAN. Tehtävä sijoittuu esi- ja perusopetuksen oppilashuoltoon.

- Minua inspiroi työn monipuolisuus ja vaihtelevuus sekä se, että itsellä on moneen muuhun työhön verrattuna hyvät vaikutusmahdollisuudet työpäivän sisältöön. Saa käyttää laajasti omaa ammatillista osaamistaan! Erityisesti yhteisöllinen työ antaa näköalapaikkaa lasten / nuorten terveeseen kasvuun ja kehitykseen, ei työskennellä pelkästään vaikeiden asioiden äärellä. -

Koulupsykologin työ on monipuolista ja itsenäistä, ja sinulla on mahdollisuus käyttää laajasti osaamistasi ja luovuuttasi työtehtävien suunnittelussa ja toteuttamisessa. Työ on hyvinvointia ja oppimista edistävää ja ongelmia ennalta ehkäisevää. Tehtävässä on keskeistä monialaisen ja konsultatiivisen työotteen soveltaminen ja kehittäminen koko koulu- ja oppilaitosyhteisön hyvinvoinnin edistämiseksi. Yhteisöllisen hyvinvointityön lisäksi tehtäviin sisältyy yksittäisten oppilaiden ja opiskelijoiden tilanteiden selvittämistä ja arviointia sekä psykologisten lyhytinterventioiden toteuttamista ja opiskelun kannalta olennaisten tukitoimien suunnittelua ja toteuttamista. Opiskelijoiden kanssa tehtävä työ tapahtuu yhteistyössä opiskelijan lähipiirin, koulu- ja oppilaitoshenkilöstön sekä muun verkoston kanssa.

Lisäksi yliopistoyhteistyö mahdollistaa toimimaan uusimman tiedon ja tutkimuksen parissa.

Odotamme:
- Laillistetun psykologin pätevyyttä
- Voit olla jo pitkän psykologinuran kerryttänyt konkari tai ensimmäistä virkaansa hakeva psykologi. Meillä sinun annetaan kasvaa roolissasi ja toivommekin sinulta kehittymisvalmiutta.
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja taitoa kohdata ryhmä- ja yhteisötason kysymyksiä.
- Kiinnostusta kehittää aktiivisesti koko oppilaitosyhteisön toimintakulttuuria, jotta se tukee oppimista ja hyvinvointia parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoamme:
- Mahtavat työkaverit sekä moniammatillisen työyhteisön.
- Pitkäkestoisen sekä strukturoidun perehdytyksen.
- Meillä työparityöskentely mahdollistaa vastuiden jakamisen ja yhdessä onnistumisista iloitsemisen. Työyhteisössämme kollegoita riittää tueksi. Tätä työtä ei tehdä yksin!
- Tukirakenteet kuten ammattiryhmäkonsultaatiot sekä työnohjauksen työsi tueksi.
- Monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän, joka tarjoaa mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää omaa ammattitaitoa sekä opiskeluhuollon kenttää.
- Pääset työskentelemään useassa eri oppilaitoksessamme. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työtehtävien hoitamista.

Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote valinnan suorittaneelle viranhaltijalle. Virassa käytetään koeaikaa.

Tehtäväkohtaisen palkan, vähintään 3800,63 €/kk, lisäksi maksamme määräaikaista rekrytointilisää.

Kiinnostuitko? Tule keskustelemaan työtehtävästä yhteiseen Teams-kahvilaan 9.8. klo 15.30-16.30. Pääset liittymään Teams-keskusteluun tästä: https://tinyurl.com/y6ew3z3k

Hae meille!

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Sähköiselle hakulomakkeelle voit halutessasi lisätä myös oman videon tai linkin omalle kotisivullesi. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/5038/2021. Hakemukset on toimitettava 15.8.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat opiskeluhuollon palveluvastaavat Annika Karvinen ja Tiia Maikkula-Moilanen.
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Oppilas- ja opiskelijahuolto

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: 90100 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat