Skip to main content
test
Koulupsykologit (2), Opiskeluhuolto perusaste - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Koulupsykologina työskentelet lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tai opiskelijoiden parissa Saimaan läheisyydessä iloisessa Etelä-Karjalassa. Koulupsykologin työssä olet aitiopaikalla vaikuttamassa ennaltaehkäisevästi oppilaiden ja opiskelijoiden hyvinvointiin. Eksote hakee kahta (2) psykologia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin opiskeluhuoltoon perusasteelle.

Eksoten koulupsykologipalveluissa on yhteensä neljätoista psykologin tehtävää, ja yhden koulupsykologin työnkuvaan sisältyy toimintayksikön esimiehen tehtävät. Tehtävät sijoittuvat Lappeenrantaan, Lemille ja Luumäelle. Työalueeseesi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa.

Koulupsykologin työnkuvassa keskeistä on moniammatillinen tiimi- ja verkostotyö sekä yhteisöllisen, ennaltaehkäisevän, osallisuutta edistävän sekä konsultatiivisen työotteen kehittäminen. Työhön kuuluu oppilaiden psyykkisen hyvinvoinnin tukeminen sekä oppimiseen ja opiskeluun liittyvät konsultaatiot ja tutkimukset sekä tukikäynnit. Koulupsykologin työ on monipuolista ja sen kehittämiseen pääset myös itse vaikuttamaan.

Tuleva työyhteisö koostuu hyvästä yhteishengestä ja ammattitaitoisista työkavereista. Sinulla on mahdollisuus koulutukseen, työnohjaukseen ja ammatillisen tiimin vahvaan tukeen. Tavoitteenamme on, että oppilas- ja opiskelijamäärät mitoituksen mukaiseksi keskimäärin 780 oppijaa per psykologi. Tehtävissä on osittainen etätyömahdollisuus. Työsuhteen alussa teemme yksilöllisen ja ammatilliset valmiudet huomioon ottavan perehdytyssuunnitelman. Perehdytyksestä vastaava psykologi on vahvasti tukena erityisesti työn alkuvaiheessa. Alueiden tutkimusjonosta on huolehdittu ostopalvelututkimuksin.

Tässä muutamia ajatuksia työntekijöiltämme tehtävistään:

"Työ lasten ja nuorten parissa on itsessään erittäin palkitsevaa. Saa olla samalla myös ajan hermolla yhteiskunnan yhdestä keskeisimmästä instituutiosta, koulumaailmasta. Työ ei painotu yksilöiden parissa tehtävään terapialuonteiseen työhön, vaan yhteistyö eri toimijoiden välillä on keskeistä, mikä tekee työstä mielenkiintoista ja vaihtelevaa."

"Moniammatillinen opiskeluhuollon tiimi tekee tiivistä yhteistyötä. Koulupsykologien kollegiaalinen tuki on vahvaa ja voimauttavaa."

Hakijalta toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä sekä valmiutta moniammatilliseen yhteistyöhön. Työ on itsenäistä ja saat organisoida työsi itsellesi soveltuvalla tavalla. Auton käyttömahdollisuus on toivottavaa. Arvostamme koulumaailman ja siihen liittyvän lainsäädännön tuntemusta sekä kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Kokemusta oppimisedellytysten arviointiin liittyvien tutkimusten tekemisestä katsotaan eduksi.

Kelpoisuutena on laillistetun psykologin pätevyys.
Valittujen on ennen työsuhteen alkamista toimitettava voimassa oleva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rekisteriote. Koeaika tehtävissä on 6 kk. Palkka määräytyy SOTE-sopimuksen ja paikallisen sopimuksen mukaan. Työnantaja voi edellyttää, että tehtäviin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävissä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Toimitathan hakemuksesi ja CV:n Kuntarekryn kautta.
Hakemuksia käsitellään jo hakuajan puitteissa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulupsykologi palveluiden vs. esihenkilö Heidi Pietinen, p. 040 778 0602, heidi.pietinen@eksote.fi. (Lomalla 20.-26.6.)
Perhekeskuksen ylilääkäri Päivi Saari, p. 040 351 6075. paivi.saari@eksote.fi (Tavoitettavissa 13.6.- 22.6.2022.)
Yhteydenotot pyydetään ensisijaisesti sähköpostilla.

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhepalvelut, Koulupsykologipalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut on yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Asukkaita alueella on noin 128 000 ja heitä palvelemassa n. 5000 Eksotelaista. Toimipisteitä meillä on noin 100, joista 11 on terveyskeskuksia ja yksi laajan päivystyksen sairaala, joten valinnan varaa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Pohjolankatu 2, 53100 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat