Koulusihteereitä, Monetra Oulu Oy - Monetra Oy

Haemme nyt Monetra Oulu Oy:lle

KOULUSIHTEEREITÄ vakinaiseen työsuhteeseen.

Tehtävät sijoittuvat Oulun kaupungille tuotettaviin koulusihteeripalveluihin resurssitarpeen mukaisesti. Haettavana on uusia tekijöitä sekä perusopetuksen että lukion koulusihteerin tehtäviin Oulun kaupungin koulukohteisiin. Toimipisteet voivat muuttua työkierron toteutuessa tai resurssia arvioitaessa ja tasattaessa eri yksiköiden kesken.

Koulusihteeripalvelut ovat osa Monetra Oulu Oy:n Lähipalveluita. Peruskouluilla, lukioissa, taidekoulussa, konservatoriolla ja Oulu-opistolla työskentelee noin 75 sihteeriä. Koulusihteerin työtehtävät koostuvat monipuolisista oppilas- tai opiskelija-, yleis-, henkilöstö- ja taloushallinnon tehtävistä. Koulusihteerin tehtäviä tehdään ensisijaisesti lähityönä ja yhteistyössä rehtorin kanssa tukien yksikön arjen toimintaa. Työssä on sopivasti vaihtelua, tehtävät etenevät lukuvuoden kierron mukaan ja työyhteisö on mukavan moniammatillinen. Monetralaisena olet osa toimivaa koulusihteeritiimiä, saat tukea kollegoiltasi sekä perehdytystä ja koulutusta tehtäviisi asiantuntevilta ammattilaisilta.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vastaavaa soveltuvaa aiempaa opistoasteen tutkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa.

Koulusihteerin tehtävissä edellytetään itsenäistä ja huolellista työotetta, valmiuksia hallita monia eri ohjelmia ja asiakokonaisuuksia, hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja sekä sopeutumiskykyä vaihteleviin tilanteisiin ja eri ohjeistusten noudattamiseen.

Tehtävien hoidossa eduksi luetaan työkokemus soveltuvista asiakaspalvelu-, toimisto- ja asiantuntijatehtävistä sekä positiivinen ja oppimishaluinen asenne koulusihteerin tehtävän eri osa-alueita ja käytettäviä ohjelmia kohtaan. Käytössä ovat mm. Primus, Personec FK/ESS, P2P, Osta, Intime, M2, Loota.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Noudatamme palkkauksen ja muiden sopimusehtojen osalta Avainta-työehtosopimusta.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Hakemukset on toimitettava 17.5.2020 klo 15.00 mennessä. Tehtävä on ollut aikaisemmin haettavana sisäisessä haussa. Sisäisessä haussa hakeneet otetaan ulkoisessa haussa ilman uutta hakemusta.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Minna Keisu, p. 040 641 3456 tai sähköpostitse minna.keisu@monetra.fi.

Lisätietoja

Monetra Oy, Monetra Oulu Oy

Monetra on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Tuotamme asiakkaillemme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. Monetra-konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jossa asiakkaamme ovat myös omistajiamme.


Osoite: Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat