Koulusihteeri - Kotkan kaupunki

Koulusihteeri - Kotkan kaupunki

Kotkan opetustoimessa on haettavana koulusihteerin työsuhde täytettäväksi 1.4.2019 lukien toistaiseksi.

Koulusihteerin tehtävänkuvaan kuuluu toimistosihteerin tehtäviä monipuolisesti viranhaltijapäätösten valmistelusta taloushallinnon tehtäviin ja oppilashallinto-ohjelman tietojen ylläpidosta henkilöstöhallinnon tehtäviin. Koulusihteerit toimivat pääsääntöisesti kahdella eri koululla. Koulusihteerit työskentelevät sekä perusopetuksen kouluissa että lukiossa. Koulusihteerin toimet eivät ole koulukohtaisia.

Koulusihteerit käyttävät erilaisia järjestelmiä ja ohjelmistoja monipuolisesti, joten hyvät tvt-taidot ja halu oppia uutta ovat välttämättömiä. Työ edellyttää kykyä ja halua itsenäiseen työskentelyyn.

Koulusihteerin tehtävässä edellytetään soveltuvaa keskiasteen tutkintoa sekä työkokemusta toimistotyöstä. Kokemus kunta-alalta ja erityisesti opetustoimesta voidaan katsoa eduksi. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 020 610 9527 (ma-pe klo 7-15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Lisätietoja antaa tukipalveluiden suunnittelija Anne Suolanen, puh. 040 707 6981 tai sähköpostitse anne.suolanen@kotka.fi.

Kotkan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Opetustoimen vastuualue
Osoite: Kotka

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 17 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.
Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.
Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.

Tutustu työnantajaan