Koulusihteeri - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on haettavana määräaikainen koulusihteerin tehtävä ajalle 5.8.-31.12.2020 tai sopimuksen mukaan.

Toimipiste palvelussuhteen alkaessa on vuonna 2019 valmistunut Päivölänlaakson koulu. Lisäksi koulusihteeri avustaa tarpeen mukaan muiden koulujen koulusihteereitä.

Tätä tulet meille tekemään
Koulusihteerin työ on yhdistelmä itsenäistä toimistotyötä sekä asiakaspalvelua. Koulusihteeri hoitaa joustavasti oppilashallinnon, koulun yleishallinnon sekä sisäisen ja ulkoisen asiakaspalvelun tehtäviä. Koulusihteerin työpäivä voi sisältää esimerkiksi seuraavia työtehtäviä: oppilaiden tietojen kirjaaminen Primus-oppilashallintojärjestelmään, laskujen käsittely, päätösten valmistelu, tilastotietojen koonti, arviointien tarkastaminen ja todistusten tulostaminen.

Näin onnistut tehtävässä
Saavutat koulusihteerin tehtävässä onnistumisen kokemuksia, kun omaat itsenäisen työskentelyotteen ja hyvän paineensietokyvyn sekä teet työsi tarkasti ja huolellisesti. Tehtävän sujuva haltuunotto edellyttää kykyä nopeaan uuden oppimiseen. Sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito, käytännössä osoitetut toimivat yhteistyötaidot sekä ystävällinen ja positiivinen asiakaspalveluasenne ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle.

Arvostamme aiempaa kokemusta koulusihteerin tehtävästä sekä KVTES:n ja OVTES:n tuntemusta.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan keravalaisten lasten hyvinvointiin omien vahvuuksiesi mukaisesti. Keravalla sinua odottaa innokas ja energinen ammattilaisten joukko. Kerava on pieni, suuri kaupunki, jossa toimintaympäristö on sopivan kokoinen ja yhteistyö tiivistä. Kaupunki tarjoaa hyvät puitteet kasvatukselle ja opetukselle sekä niiden kehittämiselle. Meille erityisen tärkeitä asioita ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva opistoasteen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työaika 30 h/vko (mahdollisesti enemmänkin). Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Hakuaikana käymme jo läpi hakemuksia ja kutsumme haastatteluihin.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Pauliina Koschke p. 040 318 2033 (etunimi.sukunimi@kerava.fi), lomalla 7.7.-2.8.20

Kasvatus ja opetus
Osoite: Hakkuutie 7, 04220 Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1800 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.

Kasvatuksen ja opetuksen toimialalla työskentelee noin 800 varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ammattilaista.