Koulusihteeri - Uudenkaupungin kaupunki

Uudenkaupungin kaupungin kasvun ja oppimisen palvelukeskuksessa on haettavana koulusihteerin työsuhde vakinaista täyttämistä varten 1.4.2021 alkaen.

Koulusihteeri työskentelee pääsääntöisesti Kalannin koulussa. Kalannin koulu on n. 330 oppilaan 1 - 9 luokkien yhtenäiskoulu.
Koulusihteerin työajasta 20 % kohdentuu koko kaupungin iltapäivätoiminnan sihteerin tehtäviin.

Koulusihteerin työtehtäviin kuuluvat mm.: oppilas-, talous- ja henkilöstöhallinnon toimistotehtävät, oppimateriaalien ja tarvikkeiden tilaukset, arkistointi ja asiakaspalvelu.

Edellytämme oma-aloitteista ja vastuullista otetta työhön, kykyä suoriutua itsenäisesti monipuolisesta tehtäväalueesta sekä hyviä tieto- ja viestintäteknisiä taitoja.

Koulusihteeri käyttää työssään mm. seuraavia ohjelmistoja: Primus, Kurre, Wilma, Dynasty ja Unit 4.
Kokemus Primus-oppilashallinto-ohjelman käytöstä katsotaan eduksi.

Koulusihteerin kelpoisuusvaatimuksena on kaupallinen korkeakoulututkinto (tradenomi) tai vastaava opistotason tutkinto (merkonomi).

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukseen liitetään kelpoisuuden osoittavat todistukset ja ansioluettelo skannattuna tai toimitetaan niistä paperikopiot osoitteella: Uudenkaupungin kaupunki, Opetus- ja kasvatuslautakunta, Välskärintie 2 C, 23500 Uusikaupunki.

Hakuaika päättyy 12.3.2021 klo 12.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat Kalannin koulun va. rehtori Johanna Kivistö, puh, 050 568 6237 ja opetustoimenjohtaja Arja Kitola, puh. 040 480 2089.

Uudenkaupungin kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelut
Osoite: Urheilutie 2, 23600 Kalanti

Uusikaupunki on vireä ja lapsiystävällinen kaupunki lounaisrannikolla. Elämänlaatua Uudessakaupungissa luovat viihtyisä ja turvallinen elinympäristö, erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet sekä monipuoliset palvelut.

Uudenkaupungin kaupunki noudattaa savuttoman työnantajan periaatetta.