Salon kaupungin perusopetuksessa on haettavana

koulusihteerin työsuhde 1.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan


Haemme joukkoomme motivoitunutta ja innostunutta koulusihteeriä, jonka työnkuvaan kuuluu sivistyspalveluiden Primus - ja Wilma-järjestelmien pääkäyttäjyys ja koulusihteerin tehtäviä. Lisäksi työssäsi saat olla kehittämässä kouluhallinnon järjestelmien käyttöä tiiviissä yhteistyössä Primus-Wilma-tiimin kanssa.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on liiketalouden perustutkinto (merkonomi) tai vastaava opistotasoinen tutkinto tai amk-tasoinen soveltuva tutkinto.

Arvostamme oppilas-, talous- ja henkilöstöhallinnon tuntemusta, kokemusta koulusihteerinä toimimisesta sekä kokemusta Primus- ja Wilma-järjestelmien monipuolisesta käytöstä.

Tämän lisäksi edellytämme aktiivista työotetta sekä kykyä omaksua uusia asioita sekä asiakaspalvelualttiutta. Jokainen työpäivä on erilainen, joten arvostamme joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä kykyä toimia paineen alla ja monen erilaisen asian parissa.

Työn kautta sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämässä sivistyspalvelujen Primus- ja Wilma-ympäristöjä parhaalla mahdollisella tavalla oppilaitosten arkea tukevaksi.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi.
Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / koulusihteeri. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antaa vs. Armfeltin koulun rehtori Jaana Talvitie, puh. 044 778 4589, jaana.talvitie@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön, rekrytointi@salo.fi.

Armfeltin koulu
Osoite: Kuruntie 5-7, 24800 Halikko

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on reilun 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita. Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät kivijalkamyymälät, ostoskeskukset sekä Suomen parhaan torin. Salon sijainti on ihanteellinen. Suomen ensimmäiseen pääkaupunkiin Turkuun on matkaa moottoritietä vain 52 kilometriä ja nykyiseen pääkaupunkiimme Helsinkiin 114 kilometriä.

SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat