Skip to main content
test
Koulusihteeri - Siilinjärven kunta

Siilinjärven kunnassa on haettavana Ahmon koulun koulusihteerin tehtävä. Ahmon koululla on tulevana lukuvuonna n. 560 oppilasta ja 55 opettajaa.

Haemme joukkoomme kouluhallinnon ammattilaista, joka hallitsee erilaisten hallinto-ohjelmistojen käytön: Primus ja Kurre, Populus, Dynasty10. Odotamme näkemystä ja kokemusta arkistohallinnosta ja asiakaspalvelusta.

Hakijalta odotetaan hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja ja halua osallistua koulun hallinnollisen toimintakulttuurin kehittämiseen. Lisäksi arvostamme vahvaa tieto- ja viestintätekniikan osaamista.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulu-, opisto- tai kouluasteinen tutkinto tai ammattitutkinto. Kelpoisuutta osoittavat opintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2150,45 €/kk. Lisäksi maksetaan työkokemuksesta riippuen enintään 8 % työkokemuslisää, joka lasketaan tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Heikki Pulkkinen, 044 740 1325, heikki.pulkkinen@siilinjarvi.fi

Lisätietoja

Siilinjärven kunta, Sivistyspalvelut, Ahmon koulu

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Ahmontie 1, 71800 Siilinjärvi
Siilinjärven kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat