Skip to main content
test
Koulusihteeri - Keravan kaupunki

Haemme osaavaan joukkoomme oma-aloitteista ja positiivisesti asennoitunutta koulusihteeriä. Tehtävä on vakinainen ja alkaa 3.10.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työsuhteen alkaessa koulusihteeri työskentelee Savion koulussa sekä Päivölänlaakson alakoulussa. Savion koulussa on noin 430 oppilasta luokka-asteilla 0-9 ja Päivölänlaaksossa 220 oppilasta luokilla 1-6.

Koulusihteerin työ on yhdistelmä itsenäistä toimistotyötä sekä asiakaspalvelua. Koulusihteerin työtehtäviin kuuluvat monipuoliset oppilas- ja henkilöstöhallinnon tehtävät, taloushallintoon liittyviä tehtäviä, asiakaspalvelu ja yhteistyö eri tahojen kanssa. Lisäksi koulusihteeri tekee yleishallinnon tehtäviä, kuten arkistointia ja asiakirjojen valmistelua. Toivomme, että hallitset modernit sähköiset työvälineet ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Hakemamme henkilö on yhteistyökykyinen osaaja, joka hallitsee perusopetuksen ja henkilöstöhallinnon ohjelmat (Primus/Wilma/ Sarastia365HR), taloushallintoon liittyen mm. laskujen tiliöintiä ja asiatarkastamista, tilastointia, materiaalien ja kirjojen tilauksiin tarvittavia koonteja ym. kouluarjen organisointiin liittyviä tehtäviä.

Arvostamme aiempaa kokemusta koulusihteerin tehtävästä sekä KVTES:n ja OVTES:n tuntemusta.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan keravalaisten lasten hyvinvointiin omien vahvuuksiesi mukaisesti. Keravalla sinua odottaa innokas ja energinen ammattilaisten joukko. Kerava on pieni, suuri kaupunki, jossa toimintaympäristö on sopivan kokoinen ja yhteistyö tiivistä. Kaupunki tarjoaa hyvät puitteet kasvatukselle ja opetukselle sekä niiden kehittämiselle. Meille erityisen tärkeitä asioita ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto tai ammatillinen tutkinto.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työaika 36 h 15 min/vko. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Kasperi Viitanen, Savion koulu, p. 040 318 2288
Rehtori Toni Kortelainen, Päivölänlaakson koulu, p. 040 318 2145
(etunimi.sukunimi@kerava.fi)

Lisätietoja

Kasvatuksen ja opetuksen toimiala

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1900 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni- ja Vastuullinen työnantaja -kampanjoissa ja sitoudumme niiden periaatteisiin.


Osoite: Juurakkokatu 33, 04260 Kerava
Keravan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Keravan kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat