Skip to main content
test
Koulusihteeri, Paimion lukio. - Paimion kaupunki

Haemme koulusihteeriä Paimion lukioon. Tehtävään sisältyy myös koulusihteeripalvelut aivan naapurissa olevaan Jokelan kouluun.

Paimion lukio on noin 230 opiskelijan lukio ja Jokelan koulu noin 270 oppilaan alakoulu.

Koulusihteerin tehtäviin kuuluu mm. ylläpitää oppilas-, opettaja- ja henkilökuntarekisteriä sekä hallinnoida näiden tunnuksia (Primus), tiedonsiirrot Koski-järjestelmään, valmistella henkilöstö- ja viranhaltijapäätöksiä, huolehtia laskujen käsittelystä, tilastoinneista, arkistonhoidosta, koulu- ja toimistotarvikkeiden tilauksista sekä postin käsittelystä. Lisäksi keskeinen tehtävä on sisäinen ja ulkoinen asiakaspalvelu.

Haemme aktiivista ja yhteistyökykyistä ammattilaista, jolla on hyvä koulumaailman tuntemus. Työ vaatii tarkkuutta, ongelmanratkaisutaitoa sekä oma-aloitteisuutta. Koulusihteeri käyttää aktiivisesti Primus-oppilastietojärjestelmää, O365-ympäristöä, Populus-henkilöstötietojärjestelmää ja Unit4-taloushallintojärjestelmää. Näiden ohjelmien hyvä tuntemus on hakijalle eduksi. Jos tehtävään valitaan Primus-osaaja, tehtävään on mahdollista sisältyä myös Primus-pääkäyttäjän tehtävät, jolloin tehtävän palkkaus arvioidaan erikseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi vastaava opintotasoinen tutkinto.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain nro 504/2002 mukainen mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 vrk kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävän täytössä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työaikamuotona on toimistotyö (36,25h/vko).

Lisätietoja

http://www.paimio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: Paimion lukion rehtori Olli-Pekka Lehtonen p. 02 474 5380 tai sivistysjohtaja Jyrki Lumiainen p. 02 474 5311.

Lisätietoja

Paimion kaupunki

Paimio on yli 11 000 asukkaan kasvava maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Salon puolivälissä. Kaupunkimme palveluksessa olevat n. 550 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme.

Paimion kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Sähköyhtiöntie 2, 21530 Paimio

Sinulle suositellut työpaikat