Skip to main content
test
Koulusihteeri perusopetukseen - Jyväskylän kaupunki

Haemme perusopetukseen

KOULUSIHTEERIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 24.7.2023 alkaen. Tehtävä sijoittuu työsuhteen alussa Keski-Palokan koululle ja Kukkulan koululle.

Koulusihteerinä työskentelet monipuolisessa hallinnon tukipalvelutehtävässä. Työskentelet isossa työyhteisössä ja tiiminä muiden koulusihteereiden kanssa. Työtehtäväsi sisältävät laajasti oppilas-, henkilöstö-, talous- ja yleishallinnon tehtäviä. Koulusihteerinä mm. ylläpidät oppilas- ja henkilökuntarekistereitä, osallistut oppilasarvioinnin toimenpiteisiin, hallinnoit Wilma-tunnuksia sekä hoidat mahdollisia koulukuljetuksiin liittyviä asioita. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu mm. laskujen käsittelyä, materiaalitilauksien koordinointia, arkistointia sekä erilaisten hallinnollisten päätösten valmistelua.

Koulusihteerinä olet osa koulun työyhteisöä ja rakennat omalta osaltasi tehtävässäsi turvallista ja viihtyisää oppimis- ja työpaikkaa. Tarjoamme sinulle monimuotoisen hallinnon työtehtävän koulutusmyönteisessä ja osaamisen kehittymistä arvostavassa organisaatiossa.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen perustutkinto, esim. merkonomi. Koulusihteerin työ on ajoittain hyvinkin hektistä, joten tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kykyä priorisoida työtehtäviäsi. Tärkeää on myös vastuunotto sinulle määritellyistä työtehtävistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot, joten yhteistyön tekeminen eri toimijoiden kanssa on sinulle luontevaa. Olet myös näppärä käyttämään erilaisia toimisto-ohjelmia.

Edellä mainittujen asioiden lisäksi etsimme ensisijaisesti sinua, joka olet motivoitunut kehittymään koulusihteerin tehtävässä. Kehittymistä puolestaan tukee itsenäinen työote sekä valmius oppia uutta nopealla aikataululla.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtäväkohtainen palkka on 2344,07 €/kk.

Tehtävä alkaa 24.7.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Haastattelut toteutetaan viikolla 24.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimistovastaava Tuula Porvari, puh. 050 311 8619
Rehtori Esa Jaakkola, puh. 050 566 8580 (tavoitettavissa 29.5.-6.6.)
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Perusopetus

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 5000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka Jyväskylän kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat