test
Koulusihteeri (SIH-2) - Loviisan kaupunki

Loviisan on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kunnan 13 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 50 koulunkäynninohjaajaa.

Loviisan suurimmassa koulussa, Harjurinteen koulussa on 540 oppilasta käsittäen esiopetuksen, vuosiluokat 1-9 sekä erityisluokat. Samoissa tiloissa toimii n.70 opiskelijan Loviisan lukio.

Haemme ammattitaitoista koulusihteeriä 13.12.2021 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Koulusihteerinä olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja joustava. Edellytämme sinulta hyvää tietoteknistä osaamista, kokemusta sihteerin tehtävistä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävään vaaditaan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava opistoasteinen tutkinto. Työtehtäviisi kuuluu mm. Primus- oppilashallinto- ja Populus-henkilöstöhallinto-ohjelmien käyttö, Harjurinteen kouluun ja Loviisan lukioon liittyvä asiakaspalvelutyö, tilastointi, koulurakennuksen tilavuokraukset, oppimateriaali- ja muut tilaukset, arkistotehtävät sekä muut kouluhallinnon toimistotehtävät. Koulusihteerinä kuulut kaupungin WilmaPrimus-työryhmään.

Eduksi luemme työkokemuksen koulusihteerin tehtävissä. Lisäksi toivomme aikaisempaa kokemusta henkilöstö-, talous- ja kouluhallinnosta. Yleisten ICT-taitojen lisäksi arvostamme uusien ohjelmistojen nopeaa omaksumista ja organisointikykyä.

Tarjoamme sinulle rennon ja viihtyisän työyhteisön vasta remontoiduissa koulun tiloissa.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään kahden viikon kuluttua tehtävän alkamisesta. Lisäksi työnantajalle on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Koeaika on neljä kuukautta.

Lisätietoja

https://peda.net/loviisa/peruskoulut/harjurinteen-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut:
Harjurinteen koulun ja Loviisan lukion rehtori Laura Tenhunen, laura.tenhunen@edu.loviisa.fi
Harjurinteen koulun ja Loviisan lukion apulaisrehtori Riitta Sinkkonen, riitta.sinkkonen@edu.loviisa.fi

Lisätietoja

Harjurinteen koulu ja Loviisan lukio

Loviisa - Pieni kaupunki, suuria elämyksiä

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Ratakatu 1, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat