Koulusihteeri - Turun kaupunki, Sivistystoimiala

Koulusihteeri - Turun kaupunki, Sivistystoimiala

Koulusihteerin sijaisuus ajalle 19.8.2019 - 30.4.2020.

Koulusihteerin keskeisimmät tehtävät ovat oppilas- ja opiskelijahallinnon tehtävät, talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävät sekä oppimateriaalin ja tarvikkeiden tilaukset ja asiakaspalvelu.
Tehtävässä edellytetään hyvää tietoteknistä osaamista, yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta.

Eduksi katsotaan oppilas- ja opiskelijahallinnon ohjelmien ja SAP-sovelluksien tuntemus, opiskelijahuollon lainsäädännön sekä OVTES:n ja KVTES:n tuntemus ja asiakirjojen arkistoinnin tuntemus.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto (väh. 120 ov) ja riittävä tehtävään soveltuva työkokemus taikka tehtävään soveltuva ammatti- tai erikoisammattitutkinto ja sen lisäksi hyvä tehtävään soveltuva työkokemus.

Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

https://blog.edu.turku.fi/kiinamylly/

sivistystoimiala@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Perusopetus, Kiinamyllyn koulu
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan