Kouluterveydenhoitaja Kosken koulu, Imatra

Hakuaika päättyy  16.6.2024 23:59

Olisitko sinä yksi meistä? Meidän tiimin uusin vahvistus? Tule meille, me haluamme sinut työkaveriksi!

Haemme terveydenhoitajaa Etelä-Karjalan hyvinvointialueelle kouluterveydenhuoltoon 1.8.2024 alkaen. Työn ensisijainen toimipiste sijaitsee työn alkaessa Imatralla, Kosken koululla.

Olet sie kiinnostunut kouluilla tapahtuvasta lasten ja nuorten terveydenedistämisestä? Kouluterveydenhoitajan tehtävässä pääset autiopaikalla toteuttamaan tätä kouluterveydenhuollon asiantuntijana, yhdessä koululääkärin ja muiden oppilashuollon ammattilaisten kanssa.
Meillä on tarjota siulle mielenkiintoinen työ kouluyhteisössä. Avuksi ja tueksi saat luonnollisesti myös oman yksikön työyhteisön sekä helposti lähestyttävän esihenkilön.

Voisitko sie siis tuoda meille työyhteisöön oman osaamisesi ja lähtee mein kanssa edelleen kehittämään kouluterveydenhoitajan työtä? Viihdytkö työssä, jossa voit työskennellä itsenäisesti, mutta et yksin? Myö tehdään työtä lasten ja nuorten eteen moniammatillisissa tiimeissä, joten hyvistä vuorovaikutustaidoista on siulle ehdottomasti etua.
Myö kouluterveydenhuollossa arvostetaan ihmisläheistä työotetta, mein asiakkaat ja yhteistyökumppanit on meille tärkeitä.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhoitajan AMK-tutkinto tai aiempi vastaava opistotason tutkinto. Tehtävissä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukaista laillistusta Suomessa tai vastaavaa aikaisempaa rekisteröintiä. Siun aikaisempi työkokemus kouluterveydenhuollosta on eduksesi katsottava asia. Huomioithan, että kouluterveydenhoitajalla voi olla myös useampi työskentelypiste, joten ajokortti on välttämätön tässä tehtävässä.

Laitahan rivakasti hakemus tulemaan meille tulemaan, että päästään tutustumaan siuhun.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Työaika on 38,25 t/viikko. Sijaisuuden alussa noudatetaan koeaikaa, joka on maksimissaan kuusi kuukautta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Työnantajana tarjoamme sinulle monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan max 150 €/vuosi
- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet.

Yhteystiedot

Kaisa Riikonen

Toimintayksikön esimies

kouluterveydenhuolto

p. 040 774 66 94

kaisa.riikonen@ekhva.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan