Skip to main content
test
Kouluterveydenhoitajan sijaisuus - Kangasalan kaupunki

KOULUTERVEYDENHOITAJAN SIJAISUUS ALAKOULU JA YLÄKOULU 1.8.2022-26.5.2023

Haluatko työskennellä lasten ja nuorten terveydenedistäjänä?

Liity hyvän piiriin. Kangasala kannustaa ja arvostaa työntekijöitään. Tarjoamme työtä, jossa saa vaikuttaa ja tuemme työssä kehittymistä aktiivisesti. Hyvän piirissä syntyy yhdessä hyvää.

Tehtävänkuva ja odotukset

Tarjoamme mielenkiintoisen työn terveydenhoitajana kouluterveydenhuollossa pienellä alakoululla itsenäisesti työskennellen ja isolla yläkoululla toisen terveydenhoitajan työparina. Pääset aloittamaan lukukauden alussa työn ja ehdit ennen koulun aloitusta suunnittelemaan työtäsi lukuvuoden aikana. Ennen lukukauden alkua saat perehdytyksen. Yläkoululla työnkuvaan kuuluu nuorten ehkäisyasioiden hoito.
Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (terveydenhoitaja AMK) tai aikaisempi terveydenhoitajan opistotasoinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Työsuhde ja palkkaus

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä. Työaikamuotona on yleistyöaika. Palkkaus määräytyy sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2653,31€. Valittavalta vaaditaan tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus. Työsuhteen koeaika on 6 kuukautta.

Miksi töihin Kangasalle?

Tarjoamme sinulle kivat työkaverit ja viihtyisän työyhteisön. Meillä on yhdessä tekemisen kulttuuri, joten tukenasi on koko ajan ammattitaitoinen ja mukava tiimi. Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen rennossa ja moniammatillisessa ilmapiirissä sekä hyvät kouluttautumis- ja kehittämismahdollisuudet.

Haastattelut pidetään ke 1.6 klo 10-13 ja to 2.6 klo 10-12.

#työpäiväkangasalla
#hyvänpiiri
Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla:
Anni Remahl
anni.remahl@kangasala.fi
Puh 050 3004663

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla:
Anni Remahl
anni.remahl@kangasala.fi
Puh 050 3004663

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle. #LiityHyvänPiirin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Vastuullinen työnantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat