Koulutilan tilanhoitaja - Hyria

Hyria koulutus on paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Palvelemme sekä työnantajia että henkilöasiakkaita. Kohtaamme vuosittain 10 000 opiskelijaa. Hyrian omat työ- ja oppimisympäristöt ovat Hyvinkäällä, Riihimäellä, Helsingissä ja Hämeenlinnassa. Enemmän osaamista - Enemmän asennetta. Haluatko tehdä jotain todella merkityksellistä?

Haemme koulutilan tilanhoitajaa vakinaiseen tehtävään. Tilanhoitaja huolehtii koulutilan ja sen töiden johtamisesta, toimii koulutilan henkilöstön (eläintenhoitajat) esimiehenä ja tekee yhteistyötä opetuksen kanssa. Hän työskentelee koko tilan alueella ja osallistuu kotieläintalouden ja peltoviljelyn käytännön töihin. Tilanhoitaja vastaa itsenäisesti mm. EU-tukien hakemisesta ja koulutilan töiden suunnittelusta, kotieläintaloudessa tarvittavien asioiden hoitamisesta sekä huolehtii yhdessä esimiehen (=alan koulutuspäällikkö) kanssa tilan taloudenhoidosta.

Koulutilan pinta-ala yhteensä 350 ha, josta peltoa noin 70 ha. Koulutilalla on lypsylehmiä, nuorta karjaa, lampaita, kanoja ja eri lajeja olevia pieneläimiä. Koulutilan peltoviljely toteutetaan uudistavan viljelyn menetelmin. Sekä tuotanto- että pieneläinpuolella painopiste on lajinmukaiset erityispiirteet huomioivassa eläintenhoidossa.

Hakijalta edellytämme alan soveltuvaa tutkintoa sekä vahvaa osaamista tuotantoeläinten hoitamisesta ja ruokinnasta, tilanhoidosta ja kasvinviljelystä. Eduksi katsotaan maatilan koneiden ja laitteiden tuntemus sekä aikaisempi oppilaitosympäristössä työskentely.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan (hallinto- ja tukipalveluhenkilöstö). Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat. Hyria on oppilaitos ja samalla myös työpaikka, jossa opiskelijoita on työssäoppimassa pääsääntöisesti kaikissa hallinto- ja tukipalveluissa. Opiskelijoiden ohjaustehtävät kuuluvat osana jokaisen hyrialaisen työhön.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tilanhoitaja Terhi Kostamo, p. 050 529 3190, terhi.kostamo@hyria.fi. HUOM! Haastatteluja pidetään jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja

Hyria, Koulutus- ja valmennuspalvelut, Luonnonvara-ala

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Kasvupalvelujen avulla edistämme yritysten kilpailukykyä ja kasvua sekä vahvistamme työllisyyttä. Hyria toimii konsortiona, johon kuuluvat Hyria koulutus Oy, Hyria Business Institute Oy, Hyria säätiö sr ja Hyria palvelut Oy. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Hyria koulutus valmistaa tulevaisuuden ammatillisia osaajia. Haluamme olla paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Hyria Business Institute kasvattaa yritysjohdon osaamista ja Hyria säätiö tuottaa ratkaisuja kohti työtä, kouluttautumista tai kuntoutumista. Hyria palvelut on kahvila- ja ravintolapalveluiden järjestäjä. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Useimmat toimipisteistämme sijaitsevat Hyvinkäällä ja Riihimäellä, mutta emme rajoita toimintaamme vain omien seiniemme sisälle. Hyria on älykäs yhteisö. Kehitämme työ- ja oppimisympäristöjämme ketterästi asiakkaiden, henkilöstön ja maan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Pidämme työvälineemme ja -menetelmämme ajanmukaisina. Hyriassa saat kokea olevasi arvostettu. Tarjoamme muun muassa kattavat työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä virkistävästi yllättäviä henkilöstötapahtumia. Meillä saa onnistua ja innostua. Iloitsemme toistemme menestyksestä. Liity Hyrian heimoon.


Osoite: Uudenmaankatu 249, 05840 Hyvinkää

Sinulle suositellut työpaikat