Koulutoimi, Hallintosihteeri - Virtain kaupunki

Koulutoimi, Hallintosihteeri - Virtain kaupunki

Hallintosihteerin tehtäviin kuuluu oppilas- ja opettajarekisterin ylläpito, kouluhallinnon muut tehtävät, ylioppilaskirjoituksiin liittyvät valmistelutehtävät, talouden valmistelevat tehtävät, koulutoimen arkiston ylläpito ja koulutoimen asianhallinta, koulukuljetusten sopimusten valmistelu ja kuljetusreitit yhdessä kuljetustiimin kanssa. Hallintosihteerillä tulee olla tehtävään soveltuva vähintään toisen asteen koulutus, riittävä perehtyneisyys koulutoimen ja kunnallishallinnon tehtäväalueeseen ja hyvät tietotekniset taidot.
Hallintosihteeri tulee työskentelemään tiiviinä osana rehtoreiden ja koulunjohtajien muodostamaa opetustoimen johtoryhmää.

Tehtävä on kaupungin toimi, jonka palkkauksessa sekä muissa ehdoissa noudatetaan Kunnallista virka- ja työehtosopimusta. Palkkauksen osana käytetään tehtävän vaativuuteen perustuvaa palkanosaa. Tehtävän täytössä käytetään koeaikaa. Tehtäviin valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava lääkärintodistus sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksi saannista. Lisätietoja tehtävästä antaa yhtenäiskoulun rehtori Katri Rantala, p. 044-7151430 ja apulaisrehtorit Teemu Kontoniemi, p. 044-2893892 ja Heikki Kangasluoma p 044 715 140. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@virrat.fi.
Kirjalliset hakemukset pyydetään toimittamaan kelpoisuuden ja työkokemuksen osoittavine liitteineen 25.10.2019 klo 15 mennessä Kuntarekryn kautta tai koulutoimistoon osoitteella Virtain kaupunki, Koulutoimisto, PL 85, 34801 VIRRAT.

Lisätietoja

http://www.virrat.fi

Tutustu työnantajaan

Yhtenäiskoulun rehtori Katri Rantala, p. 044 715 1430
Apulaisrehtori Heikki Kangasluoma, p. 044 715 1420
Apulaisrehtori Teemu Kontoniemi, p. 044 289 38 92

Koulutoimi
Osoite: Sipiläntie 1, 34800 Virrat

Virrat on vireä, jylhä, luonnonkaunis 6800 asukkaan maaseutukaupunki Pohjoisella Pirkanmaalla. Olemme kehittyvä ja ketterä kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten että henkilöstön hyvinvointiin. Taloutemme on tasapainossa, strategianamme on kasvaa ja uudistua erityisesti digitalisaation keinoja hyödyntäen. Virtain kaupunki on hoitanut talouttaan ja valmistautunut tulevaisuuden haasteisiin. Me olemme rakentaneet päiväkodin, rakennamme uuden yhtenäiskoulun, ulkoilumahdollisuuteemme ovat erinomaiset – Me onnistumme Virroilla! Virroilla on erinomaiset mahdollisuudet yhdistää työ, perhe, asuminen ja harrastaminen – Me uudistumme Virroilla!