Skip to main content
test
Koulutsemppari (koulucoach) - Loviisan kaupunki

Loviisa on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kaupungin 12 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 70 koulunkäynninohjaajaa. Pikkukaupunki tarjoaa vaihtelevia oppimisympäristöjä luonnon helmassa.

Loviisan suurimmassa koulussa, Harjurinteen koulussa on noin 570 oppilasta käsittäen esiopetuksen, vuosiluokat 1-9 sekä erityisluokat. Koulussamme opiskelee noin 50 valmistavan opetuksen oppilasta. Samoissa tiloissa toimii Loviisan lukio.

Oletko kiinnostunut koulutsempparin tehtävästä? Haemme Harjurinteen kouluun koulutsempparia vuosiluokille 7-9 vakinaiseen työsuhteeseen 2.10.2023 alkaen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavien nuorten parissa. Harjurinteen koulu ja Loviisan lukio valittiin sivistys- ja hyvinvointikeskuksen vuoden työyhteisöksi 2022.

Haemme henkilöä joka on motivoitunut työskentelemään yläkouluikäisten nuorten kanssa. Koulutsempparina työskentelet työparin kanssa ja itsenäisesti. Teet päivittäin tiivistä yhteistyötä opiskeluhuollon, opettajien ja muun henkilökunnan kanssa.

Koulutsemppari on turvallinen aikuinen, joka on läsnä oppilaiden kouluarjessa ja tukena jo varhaisessa vaiheessa. Ennaltaehkäisevän työtavan ja varhaisen puuttumisen myötä koulutsemppari ylläpitää ja tukee oppilaiden hyvinvointia koulussa. Tehtävään kuuluu työskentely oppilaiden kanssa välitunneilla ja ohjaustehtävät oppitunneilla. Koulutsempparina annat nuorille ennen kaikkea mahdollisuuden aikuisen läsnäoloon koulupäivän aikana.

Edellytämme sinulta kokemusta nuorten parissa tehdystä työstä, yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja soveltuvuutta tehtävään. Koulunkäynninohjaajan tai nuorisotyön koulutus luetaan eduksi.

Työaika: 30 h/vko.
Palkka: 2287,47 €/kk, josta maksetaan työaikaa vastaava 78,43 %:n osuus + mahdolliset työkokemuslisät
Tehtävällä on neljän kuukauden koeaika.

Loviisa on lapsiystävällinen kunta. Koulutoimessamme panostetaan kielitietoiseen opetukseen ja koulunkäynnin tukeen. Kaupunki on savuton työpaikka.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Pyydämme toimittamaan hakemuksen kuntarekry.fi:n kautta.
Hakemuksiin tulee liittää tutkintotodistukset skannattuina.

Lisätietoja

https://peda.net/loviisa/peruskoulut/harjurinteen-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja
rehtori Laura Tenhunen, laura.tenhunen@edu.loviisa.fi
apulaisrehtori Riitta Sinkkonen, riitta.sinkkonen@edu.loviisa.fi

Lisätietoja

Harjurinteen koulu

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on noin 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme työntekijät tarjoavat ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Ratakatu 1, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat