Kouluttaja - Iisalmen kaupunki

Motivoinnilla töihin -hanke on Iisalmen kansalaisopiston ja Iisalmen kaupungin työllisyyspalveluiden yhdessä valmistelema Opetushallituksen rahoittama valtionavustushanke, jonka tavoitteena on motivoida, tukea, ja valmentaa työllisyyden kuntakokeilun asiakkaita kohti työelämää. Hankkeessa tarjotaan neljän opintopisteen perusvalmiuskursseja ryhmä- ja yksilöopetuksena mm. elämänhallinnan, terveystiedon, talousosaamisen, digitaitojen ja suomenkielen osaamisen lisäämiseksi. Hankkeella luodaan uusi yhteistyömalli työllisyyspalveluiden, kansalaisopiston ja muiden koulutuksentarjoajien välille. Hankkeeseen haetaan työparina toimivat kouluttaja ja hanketyöntekijä. Hanke toimii tiiviissä yhteistyössä työllisyyspalveluiden kanssa.

Tällä ilmoituksella haemme hankkeelle määräaikaiseen työsuhteeseen Iisalmeen

KOULUTTAJAA

Kouluttajan tehtäviin kuuluu lyhytkurssien suunnittelu ja toteutus työllistettäville henkilöille sekä työllistettävien valmentaminen jatkokoulutukseen ja/tai työnhakuun.

Kelpoisuusehtona tehtävään on ylempi korkeakoulututkintotutkinto ja opettajan pätevyys.

Hakijalle katsotaan eduksi:
- kokemus menestyksekkäästä koulutustoiminnasta
- työllisyyspalveluiden tehtäväkentän ja palveluverkoston tuntemus
- ohjausosaaminen sekä ammatinvalintaan ja kouluttautumiseen liittyvä asiakastyön osaaminen
- alueen tuntemus.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot OVTES:n mukaan. Kokonaistyöaika 1200 tuntia vuodessa. Hankkeen toiminta alkaa 15.3.2021 ja kestää 31.12.2021 saakka. Tehtävä täytetään hanke- ja rahoituspäätöksen puitteissa ja siinä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemus tulee tehdä viimeistään 22.1.2021 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mahdollinen kirjallinen hakemus tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, Kirjaamo, PL 10/ Pohjolankatu 14, 74101 IISALMI.

Iisalmessa, 28.12.2020
Rehtori

Lisätietoja

http://www.iisalmi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä ja hankkeesta: rehtori Tapani Lakaniemi, puh. 040 543 4902, tapani.lakaniemi@iisalmi.fi tai työllisyyskoordinaattori/TYP-johtaja Tuuli Sokka-Hukkanen, puh. 040 779 4379, tuuli.sokka-hukkanen@iisalmi.fi
Sähköiseen lomakkeeseen liittyvissä kysymyksissä: henkilöstöassistentti Sanna Kouvalainen, sanna.kouvalainen@iisalmi.fi, puh. 040 489 4025.

Iisalmen kaupunki, kansalaisopisto
Osoite: 74100 Iisalmi

Iisalmi on samaan aikaan sekä kokoaan suurempi kansainvälisen osaamisen paikka, että ihmisen kokoinen sujuvan arjen kaupunki. Vesistöjen ympäröimässä Iisalmessa oivallat tulleesi paikkaan, jossa ihmisen on hyvä olla: Palvelut ovat lähellä, ihmiset lupsakoita ja avuliaita, ja tapaavat järjestää tiuhaan yhteisöllisiä tapahtumia. Lähin liikuntapaikka alkaa usein jo kotiovelta – ladut, lenkkipolut ja puistot kutsuvat sinua ulkoilemaan raittiiseen ilmaan. Töihinkin polkaiset vaikka pyörällä!

Kaupungin elinvoimapalvelujen tehtävänä on mm. kaupungin strateginen suunnittelu, elinkeino- ja innovaatiopolitiikan valmistelu, yritystoimintaan liittyvä neuvonta tuotantotila-kysymyksineen, kaupungin yleinen kehittäminen, matkailun ja markkinoinnin kehittäminen, maankäytön suunnitteluun osallistuminen, työllisyysasiat, edunvalvonta, kansainväliset asiat, sidosryhmäyhteistyö ja maahanmuuttajapalvelut. Elinvoimapalvelut toimivat suoraan kaupunginjohtajan ja kaupunginhallituksen alaisuudessa.

Iisalmen kaupunki - Savuton työpaikka Iisalmen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja