Koulutusassistentti - Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia

MITÄ KOULUTUSASSISTENTIN TYÖ KÄYTÄNNÖSSÄ ON?
Lappia-Koulutus Oy hakee joukkoonsa motivoitunutta tiimipelaajaa työskentelemään monipuolisissa koulutusmaailman työtehtävissä. Keskeiset työtehtäväsi ovat koulutusten koordinointi, tukipalvelutehtävät, opiskelijoiden/kouluttajien ohjaus- ja neuvonta ja muut yhtiön tukipalvelutehtävät. Digitaalisen myynnin- ja markkinoinnin ja henkilöstöpalvelualan osaaminen katsotaan eduksi.

Työtehtävissä edustat Lappia-Koulutus Oy:tä ja yrityksemme brändiä luottamusta herättävällä persoonallasi sekä ahkeralla ja asiakasta arvostavalla asenteellasi. Heität itsesi ja koko persoonasi rohkeasti peliin. Arvostamme joustavuutta ja hyvää paineensietokykyä.

MITÄ ODOTAMME KOULUTUSASSISTENTILTA?
Digitaalisten työvälineiden hallintaa
Työkokemusta koulutuksen alalta
Liiketalouden alan koulutusta, kuten tradenomi tai muu soveltuva ammatillinen tutkinto
Ahkeruutta, luottamusta, järjestelmällisyyttä
Kykenet itsenäiseen tavoitteelliseen työskentelyyn
Saumatonta yhteistyökykyä ja avoimuutta toiminnassa

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen asiakirja soveltuvuudesta alaikäisten kanssa työskentelyyn sekä työhöntulotarkastustodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Työ-, tutkinto- ja muut todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakijan suostumuksella tiedoksianto valinnasta annetaan sähköisenä hakijan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja

http://www.lappia.fi/lappia-koulutus-oy
http://www.lappia.fi

Tutustu työnantajaan

Toimitusjohtaja Katja Jaako-Körkkö
040 648 2942
katja.jaako-korkko(at)lappia.fi

Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia, Lappia-Koulutus Oy
Osoite: Urheilukatu 6, 95400 Tornio

MIKÄ ON LAPPIA-KOULUTUS OY?

Lappia-Koulutus Oy on Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappian 100 % omistama tytäryhtiö. Olemme kasvuyritys ja toimintamme keskiössä on koulutus- ja kehittämispalveluiden järjestäminen työelämän tarpeisiiin. myynti työelämälle. Haluamme kasvaa alueen yritysten kanssa yhdessä ja keskeinen ajatus on ”Oppia läpi elämän” Haluatko olla osa menestystä ja tarinaamme?

MIKSI TULISIT MEILLE TÖIHIN?

Vakituinen työ hyvässä tiimissä Monipuolinen vastuullinen ja työ Olet osa Lappia konsernia, jossa panostamme henkilöstön hyvinvointiin Kattava työterveyshuolto ja muita ison talon etuja Modernit työkalut ja laadukkaat tukipalvelut

Sinulle suositellut työpaikat