Koulutusjohtaja - Vaasan ammattikorkeakoulu

Oletko sinä innostava, näkemyksellinen ja kehittämismyönteinen pedagogiikan osaaja?

Koulutusjohtajana pääset rakentamaan koulutuksen tukipalvelut yksikön toimintaa. Vastaat opiskelija- ja hakijapalveluista, kansainvälisyyspalveluista, koulutuksen kehittämisestä laaja-alaisesti huomioiden opiskelijoiden hyvinvoinnin ja digipedagogiikan. Tulemme kehittämään YAMK-tutkintojemme kodiksi Master Schoolin, jonka rakentamisessa olet keskeisessä roolissa. Vastaat myös jatkuvan oppimisen kokonaisuudestamme yhteistyössä koulutusyksiköiden johtajien kanssa. Luonnollisesti vastaat myös yksikkösi taloudellisesta ja tuloksellisesta toiminnasta.

Vuosi 2022 on valittu meillä pedagogisen kehittämisen vuodeksi, joten pääset aitiopaikalle luomaan yhdessä ihmistemme kanssa pedagogista näkemystämme ja malliamme. Esihenkilöksesi saat rehtori-toimitusjohtajamme, jonka näkemyksen mukaan koulutus rakentaa parempaa huomista. Työllesi on siten täysi tuki koko organisaatiossa. Edustat Vaasan ammattikorkeakoulua valtakunnallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa pedagogisen osaamisen näkökulmasta. Sidosryhmät ovat sinulle mahdollisuus - yhdessä rakennamme osaavaa työvoimaa Pohjanmaalle ja Suomeen. Vaasan ammattikorkeakoulu läpäisi kesällä kansainvälisen Karvin auditoinnin, joten meillä on hyvät lähtökohdat toiminnan kehittämiseen ulkoisen auditoinnin tulosten pohjalta.

Tehtävässäsi onnistumiseksi tarvitset kykyä systeemiseen, kokonaisvaltaiseen ja strategiseen ajatteluun. Tästä huolimatta et epäröi tehdä operatiivisia asioita, jos tilanne niin vaatii. Omaat kykyä tehdä päätöksiä, vuorovaikutustaitoja olla johtamassa ja kehittämässä pedagogista johtajuutta läpi organisaation ja ennen kaikkea pedagogiikka ja kehittäminen saavat sinut syttymään. Sinulla on näkemyksellisyyttä tulevaisuuden ammattikorkeakoulupedagogiikan kehittämiseksi. Tiedolla johtaminen on osa arjen johtamistamme. Olet johtoryhmämme jäsen. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on:

-Tohtorin tai lisensiaatin tutkinto
-Englannin kielen taito (suullinen ja kirjallinen)
-Innovatiivinen, kehittävä työskentelyote
-Pedagoginen pätevyys ja kokemus sekä näyttöjä pedagogisesta kehittämistyöstä
-Talousosaaminen
-Henkilöstöosaaminen (kokemusta esihenkilötyöstä)
-Sidosryhmäosaaminen, verkostoitumistaidot
-Näyttöjä tuloksellisesta pedagogisesta johtamisesta
-Erinomaiset yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaidot

Tarjoamme kansainvälisen, innostavan ja kehittyvän työyhteisön sekä joustavat työskentelymahdollisuudet. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin tarjoamalla esimerkiksi kattavat työterveyshuollon palvelut, mahdollistamalla työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen, sekä kannustamalla monipuoliseen osaamisen kehittämiseen.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävästä maksetaan sopimuspalkka, Ilmoita palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakemukset Kuntarekryn kautta 5.11.2021 klo 14 mennessä. Lisääthän hakemuksesi liitteeksi CV:n ja linkin LinkedIn -profiiliisi.

Haastattelut toteutetaan viikkojen 45 ja 46 aikana.

Toivottu aloitusajankohta 10.1.2022 tai sopimuksen mukaan.


Lisätietoja

http://vamk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedot:
Rehtori, toimitusjohtaja Kati Komulainen puh. 046 856 7347

Lisätietoja

Vaasan ammattikorkeakoulu

VAMK on 3300 opiskelijan kansainvälinen, yhteisöllisyydestään kuulu sympaattinen ammattikorkeakoulu. Tavoitteemme on saada parhaat työnantajat ja tulevaisuuden ammattilaiset kohtaamaan toisensa.


Osoite: Wolffintie 30, 65200 Vaasa

Sinulle suositellut työpaikat