Koulutusohjaaja - SASKY koulutuskuntayhtymä

SASKY koulutuskuntayhtymän Sastamalan oppilaitoksia ovat Vammalan ammattikoulu, Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos ja Karkun kotitalous - ja sosiaalialan oppilaitos.
Koulutusohjaajan työ sisältää opiskelijoiden yksilö - ja ryhmäohjausta, yhteisöllisen opiskelijahuollon toteuttamista sekä opetuksen rajapinnassa toimimista. Lisäksi koulutusohjaaja organisoi yhteistyössä muun henkilöstön kanssa tapahtumia, verkostotapaamisia, koulutuskokeiluja sekä oppilaitosvierailuja. Koulutusohjaaja on mukana myös oppilaitoksen markkinoinnissa. Työ alkaa 26.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen kesto on toistaiseksi. Sijoituspaikka on Sastamala.

Koulutusohjaajan tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, kuten sosionomi tai yhteisöpedagogi. Erityisesti arvostamme osaamista nuorten ja aikuisten ohjauksesta ja valmennuksesta sekä ammatillisen koulutuksen tuntemusta. Eduksi katsomme hyvät tietotekniset taidot. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.
Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävään sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätiedot: rehtori Jarkko Vuori, p. 044 755 4433

SASKY koulutuskuntayhtymä, Sastamalan oppilaitokset
Osoite: Ratakatu 36, 38210 Sastamala

SASKY koulutuskuntayhtymä on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on n. 560.

Tutustu työnantajaan