Koulutusohjaaja, ravintola- ja catering-ala - Satakunnan koulutuskuntayhtymä

Sataedu hakee palvelukseensa koulutusohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen 7.1.2021 alkaen.

Koulutusohjaajan tehtäviin kuuluu opiskelijoiden ohjaus ja tukeminen ravintola- ja catering-alan ammatillisessa sekä teoreettisessa opetuksessa. Koulutusohjaaja auttaa ja tukee opiskelijoita monenlaisissa tehtävissä.

Työ edellyttää kärsivällisyyttä, myönteistä asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Opiskelijan toimintakyvyn tukeminen erilaisissa tilanteissa vaatii joustavuutta ja sopeutumista muuttuviin olosuhteisiin. Työssä tarvitaan hyvää havaintokykyä ja tilanteiden arviointikykyä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammatillinen tutkinto, esim. kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto tai ravintola- ja catering-alan koulutus. Eduksi luetaan kokemus ohjaamisesta ja työskentelystä ravintola- ja cateringalalla.

Työn ensisijainen suorittamispaikka on Ulvila.

Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee käydä työhöntulotarkastuksessa työterveyshuollossa 4 kk kuluessa työ- tai virkasuhteen alkamisesta ja toimittaa lausunto työhöntulotarkastuksesta sekä esittää lain 14.6.2002/504 mukainen rikosrekisteriote ennen työn alkamista.

Lisätietoja

https://sataedu.fi/sataedu/sataedu-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Koulutuspäällikkö Marjatta Mäkivaara-Vahtera, puh. 040 199 4324, marjatta.makivaara-vahtera@sataedu.fi

Sataedu
Osoite: Yhdystie, 28400 Ulvila

Satakunnan koulutuskuntayhtymä tarjoaa monipuolista ammatillista koulutusta nuorille, aikuisille ja työelämälle. Noin 5 000 opiskelijan koulutuksesta, palveluista ja maakunnallisista kehittämistehtävistä vastaa noin 280 osaavaa sataedulaista.