Koulutuspäällikkö - SASKY koulutuskuntayhtymä

Haemme koulutuspäällikköä Osaran maaseutuopetusyksiköön Hämeenkyröön 4.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Koulutuspäällikön virka on SASKY koulutuskuntayhtymän yhteinen ja ensisijainen sijoituspaikka on Luoteis-Pirkanmaan oppilaitokset, Osara maaseutuopetusyksikkö, Hämeenkyrö.

Koulutuspäällikön keskeisiä tehtäviä ovat:
Ammattialojen työjärjestyksen (opetusresurssit) laadinta opiskelijahallintojärjestelmän sovelluksia (Primus ja Kurre) käyttäen ja opetuksen toteutumisen seuraaminen. Koulutuspäällikkö toimii oppilaitoksessa esimiesasemassa. Koulutuspäällikkö vastaa yhdessä rehtorin kanssa koulutusalojensa toiminnan ja talouden suunnittelusta ja seurannasta sekä kehittämisestä ja sidosryhmäyhteistyöstä.

Edellytämme valittavilta koulutuspäälliköltä hyvää esimiestaitoa ja näyttöä tuloksellisesta esimiestyöstä, hyvää ammatillisen koulutuksen ja sen tutkinnon perusteiden sekä ammatillisten tutkintojen tuntemusta sekä taloudellista ajattelukykyä. Lisäksi edellytämme pedagogista osaamista, ammatillisen koulutuksen rahoituksen ja viranomaismääräysten tuntemista sekä tietoteknisten järjestelmien hallintaa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja työyhteisötaitoja sekä kehittämisotetta työhön.

Osaran maaseutuopetusyksikköön sijoittuvalle koulutuspäällikölle katsotaan eduksi luonnonvara-alojen tuntemus.
Koulutuspäällikön viran kelpoisuusvaatimukset ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset. Eduksi katsotaan Opetushallinnon tutkinto.

Tehtäväkohtainen palkka on 4510,18 €/kk. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 505/2002 6§ mukainen rikosrekisteriote.

Hakemus tulee tehdä 25.11.2020 klo 15.00 mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei voida ottaa huomioon tehtävää täytettäessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Joni Liukkonen p. 040 580 5413

Lisätietoja

https://sasky.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Joni Liukkonen p. 040 580 5413

SASKY koulutuskuntayhtymä, Luoteis-Pirkanmaan oppilaitokset
Osoite: Huikuntie 33, 39230 Osara

SASKY koulutuskuntayhtymä osa ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on noin 500.