Koulutuspäällikkö - SASKY koulutuskuntayhtymä

Koulutuspäällikkö lentokonealan koulutukseen

SASKY koulutuskuntayhtymä järjestää lentokonealan koulutusta Mänttä-Vilppulassa sijaitsevassa tulosyksikössä, Mäntän seudun koulutuskeskuksessa.
Traficom myöntänyt Saskylle luvan toteuttaa lentokonealan koulutusta seuraavissa lupakirjaluokissa:
- A1 Lentokoneet turbiinimoottori
- A2 Lentokoneet mäntämoottori
- B1.1 Lentokoneet turbiinimoottori
- B1.2 Lentokoneet mäntämoottori

Haemme koulutuspäällikköä johtamaan järjestämäämme lentokonealan koulutusta. Tehtävä alkaa 1.6.2021. Tehtävä täytetään vt. koulutuspäällikkönä 1.2.2021 alkaen.

Tehtävään valittavalta edellytämme asetuksen 986/1998 mukaista ammatillisen opettajan kelpoisuutta, sekä lentokonealan huoltohenkilöstöä kouluttavan koulutusorganisaation (PART-147) johtamiseen edellytettävää kelpoisuutta. Edellytämme hyvää alan substanssiosaamista ja myös kokemusta opettajana toimimisesta lentokonealalta sekä hyvää lentokonealan koulutuksen laatujärjestelmän tuntemusta. Tehtävä sisältää myös alan opetusta, joten tehtävään valittavalta edellytämme opetettavien tutkinnon osien hallintaa, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kykyä vastata itsenäisesti koulutusalan kehittämisestä ja opetuksen johtamisesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee ennen palvelussuhteen alkamista toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset 1.12.2020 klo 16.00 mennessä sähköisesti os. www.kuntarekry.fi

Tiedustelut: rehtori Arto Pylvänäinen, puh. 044 728 8440, arto.pylvanainen@sasky.fi

Lisätietoja

https://sasky.fi/

Tutustu työnantajaan

Tiedustelut: rehtori Arto Pylvänäinen, puh. 044 728 8440, arto.pylvanainen@sasky.fi

SASKY koulutuskuntayhtymä, Mäntän seudun koulutuskeskus
Osoite: Virtasalmentie 14, 35800 Mänttä

SASKY koulutuskuntayhtymä on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on noin 500.