Skip to main content
test
Koulutuspäällikkö - Koulutuskuntayhtymä OSAO

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Haukiputaan yksikköön haetaan vakituista koulutuspäällikköä ravintola- ja catering-, tekstiili- ja muotialalle sekä yhteisiin aineisiin 1.8.2022 alkaen.

Koulutuspäällikön tehtävänä on ravintola- ja catering-, tekstiili- ja muotialan ja yhteisten aineiden johtaminen ja lähiesimiestyö sekä yksikön ruokapalvelun lähiesimiehenä toiminen. Koulutuspäällikkö toimii myös yksikön johtotiimin jäsenenä.

Tehtävään valittavalta edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (1998/986) mukaista ammatillisen opettajan kelpoisuutta.
Arvostamme johtamiskokemusta, aloitteellisuutta, aktiivista ja osaavaa vuorovaikutusta opiskelijoiden, muun henkilöstön sekä sidosryhmien kanssa.

Katsomme eduksi laajan työelämätuntemuksen ja kokemuksen ammatillisen koulutuksen pedagogiikan kehittämisestä. Lisäksi katsomme eduksi hankitun opetushallinnon tutkinnon.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio C mukaan.
Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja selvitys terveydentilasta.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Jussi Kangasmaa puhelimitse 17.5 klo 12-16 ja 24.5 klo 12-16 puh. 050 438 8025. Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään osoitteella OSAO, Haukiputaan yksikkö, yksikönjohtaja Jussi Kangasmaa, Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas

Lisätietoja

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Koulutuspalvelut, Haukiputaan yksikkö

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Tähän työhön tarvitsemme mukaan tuoreita tekijöitä yli 800 asiantuntijan joukkoomme. Koulutuskuntayhtymä OSAO vastaa opiskelijoiden ja työelämän osaamistarpeisiin Pohjois-Suomessa järjestämällä työelämälähtöisiä koulutuspalveluja tulevaisuuden haasteita ennakoiden.

Toivottavasti jaat arvomme, jotka ovat vastuullisuus, luovuus ja rohkeus sekä oikeudenmukaisuus. Uskomme niihin ja teemme ne todeksi jokapäiväisessä työssä. Saamme henkilöstöltämme jatkuvasti hyvää palautetta avoimuudesta ja tasa-arvoisesta toiminnasta. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jonka korkea vaatimustaso lähtee jokaisesta OSAOlaisesta. Kehittämistyömme tärkein tavoite on parhaan osaamisen tarjoaminen opiskelijoille ja työelämälle. Korkeaa laatua, vaikuttavuutta ja kiitettäviä tuloksia saavutamme yhdessä. Tarjoamme tilaisuuden kehittää ja kehittyä. Kun vaadimme, myös palkitsemme. OSAO tarjoaa sinulle kutsumusammatin, jossa edut ja työnkuva kohtaavat!

OSAO on monialainen ammattiopisto, jossa opiskelee 10 000 nuorta ja aikuista. Koulutusyksiköt sijaitsevat Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Oulussa, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella.

OSAOn Haukiputaan yksikkö tarjoaa auto-, rakennus-, sähkö-, tekstiili- ja muotialan ja hotraca-alan ammatillisia opintoja. Yksikössä on opiskelijoita n. 1300 ja henkilökuntaa 121.


Osoite: Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas

Sinulle suositellut työpaikat