Koulutuspäällikkö sosiaali- ja terveysala - Tampereen kaupunki

Koulutuspäällikkö sosiaali- ja terveysala Tampereen seudun ammattiopisto TREDU
Tredu on Tampereen kaupungin ylläpitämä ammatillinen oppilaitos, joka toimii 16 toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 18 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Ammatilliseen koulutukseen valmentavassa koulutuksessa on noin 500 opiskelijaa joka vuosi.

Haemme sosiaali- ja terveysalan koulutuksesta vastaavaa koulutuspäällikköä Tredun Pyynikin kampuksen Santalahdentien toimipisteeseen. Vakinainen virka täytetään 17.2.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Koulutuspäällikkö johtaa toimintaa henkilöstönsä esimiehenä edistäen yhteisöllisyyttä, opetushenkilöstön itseohjautuvuutta ja vastuunkantoa, laadukasta oppimista ja toiminnan kokonaistuloksellisuutta. Koulutuspäällikkö vastaa alaisensa henkilöstön osalta työsuunnitelmista ja rekrytoinneista, osaamisen johtamisesta, työhyvinvoinnista ja työsuojelusta hyödyntäen työssään tiimivastaavien, alan kehittämisestä vastaavien koulutuspäälliköiden sekä muiden asiantuntijoiden osaamista.

Koulutuspäällikkö johtaa yhdessä esimiestiimin kanssa koulutustoiminnan kokonaisuutta strategisen ohjelman mukaisesti ja vastaa koulutustarjonnan mitoittamisesta resursseihin.
Koulutuspäällikkö osallistuu yritysyhteistyön, kumppanuuksien ja hyvinvointikeskus Tredun Helmen palvelutoiminnan kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 13§:n mukainen kelpoisuus.

Opetushallinnon tutkinnon suorittaminen katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää ammatillisen koulutuksen lainsäädännön ja kunnallisen päätöksenteon sekä opetushallituksen ohjeistuksen tuntemusta. Lisäksi henkilöstöasioissa edellytetään työ- ja virkaehtosopimusten (OVTES, KVTES) määräysten tuntemusta ja kykyä niiden soveltamiseen.

Koulutuspäällikön tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista kielitaitoa sekä tiimityö-, esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja.
Tehtävässä eduksi katsotaan kokemus toisen asteen ammatillisen koulutuksen sosiaali- ja terveysalan opettajan työstä.

Lisäksi edellytetään tuoretta kokemusta esimiestyöstä, taloudellisesta ja operatiivisesta johtamisesta. Eduksi katsotaan myös oppilaitoksen toiminnanohjausjärjestelmän (esim. MultiPrimus) tuntemus.

Lisäksi sosiaali- ja terveysalan koulutuksesta vastaavan koulutuspäällikön virassa katsotaan eduksi tuntemus sosiaali- ja terveysalan vanhusten hoitotyöstä sekä kokemusta sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon opetuksen sekä ammatti- ja erikoisammattitutkinnon pedagogisesta kehittämisestä.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja virasta antaa Pyynikin kampuksen koulutusjohtaja Virpi Siiranen, puh. 050 441 8823, sähköposti etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 27.1.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja virasta antaa Pyynikin kampuksen koulutusjohtaja Virpi Siiranen, puh. 050 441 8823, sähköposti etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Tredu Ammatillinen koulutus, Tredu Pyynikki
Osoite: Santalahdentie 10, 33230 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!