Koulutuspäällikkö / Tredu Pyynikin kampus - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme koulutuspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 01.11.2020 alkaen. Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Pyynikin kampus, Santalahdentien toimipiste.

Koulutuspäällikkö johtaa toimintaa henkilöstönsä esimiehenä edistäen yhteisöllisyyttä, opetushenkilöstön
itseohjautuvuutta ja vastuunkantoa, laadukasta oppimista ja toiminnan kokonaistuloksellisuutta. Koulutuspäällikkö vastaa alaisensa henkilöstön osalta työsuunnitelmista ja rekrytoinneista, osaamisen
johtamisesta, työhyvinvoinnista ja työsuojelusta hyödyntäen työssään tiimivastaavan, alan kehittämisestä
vastaavien koulutuspäälliköiden sekä opettajien ja muiden asiantuntijoiden osaamista. Koulutuspäällikkö johtaa yhdessä esimiestiimin kanssa koulutustoiminnan kokonaisuutta strategisen ohjelman mukaisesti ja vastaa
koulutustarjonnan mitoittamisesta resursseihin. Koulutuspäällikkö osallistuu myös yritysyhteistyön ja
kumppanuuksien kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 13§:n mukainen kelpoisuus. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen ja englannin kielen ilmaisutaito. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta taloudellisesta ja operatiivisesta johtamisesta sekä vahvoja esimiestaitoja.

Eduksi luetaan kokemus aikuiskoulutuksen eri mahdollisuuksista ammatillisessa koulutuksessa sekä näytöt palveluliiketoiminnasta ja palvelumuotoilusta. Lisäksi eduksi katsotaan kokemus joltakin seuraavista tutkintoaloista: ravintola- ja cateringala, sosiaali- ja terveysala, ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus, matkailuala tai hius- ja kauneudenhoitoala. Eduksi luetaan myös opetushallinnon tutkinto.

Arvostamme pedagogista osaamista sekä ammatillisen koulutuksen lainsäädännön ja kunnallisen päätöksenteon tuntemusta sekä virkaehtosopimusten KVTES ja OVTES tuntemusta. Lisäksi arvostamme valmiutta luoda yhteistyöverkostoja ja edistää oppilaitoksen työelämäyhteistyötä yritysten ja yhteisöjen kanssa.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutusjohtaja Virpi Siiranen, p. 050 441 8823 ja koulutuspäällikkö Marja-Leena Pajusaari, p.050 5761401 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 30.9.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutusjohtaja Virpi Siiranen, p. 050 441 8823 ja koulutuspäällikkö Marja-Leena Pajusaari, p.050 5761401 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Tredu Ammatillinen koulutus, Tredu Pyynikki
Osoite: Santalahdentie 10, 33230 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!